Гідролізат перлів
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Гідролізат перлів

Мінералізація шкіри

забезпечує їй еластичність і оптимальну зволоженість. Перли - перший засіб для зняття стресу зі шкіри і профілактика гіперпігментації.

  • 25 г

54,00 ₴ Без податку

54,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Гідролізат перлів

INCI: Hydrolyzed Pearl
Активні речовини: гліцин, метіонін, аланін, серин, тирозин, аргінін, аспарагінова кислота, глюкоза, треонін, мінерали та мікроелементи
Зовнішній вигляд: світла прозора рідина без запаху

Розчинність: легко у воді

Гідролізат перлів водорозчинний, вміст сухої речовини в ньому менше, ніж в сухому порошку, однак для косметики навіть мала дещиця перлів важлива. Перлинні креми недарма корисні зрілій і в'янучій шкірі: мікроелемент кальцій тримає овал обличчя підтягнутим, а шкіру - пружною.

Перли потрібні шкірі, особливо млявої: відбувається оптимізація водно-сольового балансу, що сприятливо позначається на імунітеті шкіри.

Косметичною силою перли славяться здавна: вони затребувані на Сході та в південних країнах, де велика ймовірність появи пігментних плям. Тому якщо шкіра схильна до такого сценарію, пригощайте її перловим гідролізатом, особливо корисні будуть маски на глині.

Пориста шкіра, схильна до комедонів, полюбить перли у зволожуючому гелі. Це може бути основа під живильний крем або ж легкий лосьйон з 5% олії. Гель на арістофлексі допоможе вам створити таке диво. Шкіра робиться матовою, а висипання світлішають і пропадають.

Дерматологи поважають перли за регенеруючі здібності: після пілінгу будь-якої глибини шкірі важливі зволожуючі лосьйони на протеїнах й кришталі.

Не варто забувати, що гідролізати перлів і шовку відмінно працюють в парі, створюючи ефект синергії. Тому якщо шкіра лущиться і дивно поводиться, просто проведіть шовково-перлову маску.

Корисний для нігтя і кутикули, допомагає відростити слабкі нігті і відновлює їх здоров'я після нарощувань і шелаку. Для волосся перли необхідні: здорове сяйво і відсутність посічених кінчиків помітно відразу.

 Властивості:

- Від пігментних плям і веснянок,
- Ліфтинг-ефект і омолодження,
- Загоююча,
- Зміцнює нігті і волосся,
- Оздоровлення та мінералізація шкіри,
- Відновлює пошкодження шкіри.

 Косметичне застосування: 2-10%, водорозчинен

- Зволожуюча лінія косметики - 1-5%,
- Піномийні формули для шкіри і волосся - 7-10%,
- Активні сироватки для відновлення шкіри - 5-6%,
- Гель для зміцнення нігтів, маски для обличчя - 4-6%,
- Сироватка від посічених кінчиків волосся - 8-10%,
- Крем для тіла - 5%,
- Міцелярна вода, спрей для шкіри - 2-3%.

Зберігання: в сухих прохолодних приміщеннях при кімнатній температурі

Запобіжні заходи: не нагрівати вище 40°С

Статті по темі. Рецепти і поради:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03962
Новий
11 од.
chat Коментарі (1)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right