Морський мул
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Морський мул

Компонент ізраїльської косметики GiGi:

зняття роздратування зі шкіри, підживлення мінералами і цілющою сіркою. Антицелюлітна властивість.  

  • 100 г

45,00 ₴ Без податку

45,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Морський мул

INCI: Sea Mud, Cosmetic grade
Зовнішній вигляд: сіра пудра, помол тонкодисперсний
Розчинність: диспергується у воді, набухає і утворює мулисту пасту

Морський мул - цінний натуральний продукт, що утворюється на морських берегах. Багате киснем, мінералами, органічними частками водоростей і мікроорганізмів - недарма мул є найчистішим продуктом і затребуваний в косметології. Найпростіша маска з мулом дасть шкірі куди більше кремнію і альгінату, ніж серія кремів.

Зволожуюча і стимулююча властивість морського мулу стали притчею во язицах. Зважаючи на свою тонкодисперсну природу мулу легко проникати у верхні шари шкіри і живити їх унікальним набором речовин. Після косметики на мулі активізується процес ділення клітин, посилюється імунітет шкіри.

Очищення вугруватої шкіри мулистими масками - найпростіший шлях до здорової шкірі. Маски 2-3 рази на тиждень і рясне зволоження зробить шкіру чистою і матовою. Попутно поліпшується шкірне дихання і відновлюються захисні механізми. Порошок з морського мулу містить багато сірки, ось чому він чинить таку заспокійливу дію. Сірка також зміцнює волосся і нігті.

Стресована шкіра швидко приходить в норму після нічних кремів на мулі. Проходять набряки і плями, зникає реактивність шкіри, особливо в холодний період року.
Морський мул чудово дренує шкіру, виводить застій рідини з організму і лікує целюліт: мулисті обгортання з ефірною олією кедра і грейпфрута допоможуть позбутися від пари зайвих сантиметрів. Мулисту пасту можна наносити як у чистому вигляді на шкіру, так і в розбавленому - у складі гелів або кремів для схуднення.

Зміцнення волосся з мулом - гарантія нової порослі. Вимивати його з волосся потрібно довго, тому рекомендуємо вводити його крем-маску: невеликої кількості буде достатньо.

Властивості:
- Потужна мінералізуюча,
- Бактерицидна і противугрова,
- Зміцнює нігті і волосся,
- Детокс і лімфодренаж,
- Антицелюлітна,
- Знімає роздратування зі шкіри.

Косметичне застосування: 5-100%, дати набрякнути у воді 10-15 хвилин
Зберігання: герметично закупореним, уникати вологих приміщень
Виробник: Україна

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03963
Новий
10 од.
Тип шкіри
Вимагаюча ексфоліаціі
Вікова
Жирна
Комбінована
Нормальная
Проблемна
chat Коментарі (10)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • chevron_right