Молекулярний актив/Molecular active (вдосконалена молекулярна сироватка)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Новий

Молекулярний актив/Molecular active (вдосконалена молекулярна сироватка)

Сироватка для догляду за шкірою

Легка текстура цієї освітлюючої сироватки створена для щоденного зволоження вашої шкіри!

  • 15 мл

592,00 ₴ Без податку

592,00 ₴ без податку

local_shipping Безкоштовна доставка. Тільки для замовлень понад 1000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Молекулярний актив/Molecular active

Склад: Oleic Acid, Octadecadienoic Acid, Linolenic Acid, Palmitic Acid, Arachic Acid, Stearic Acid, Gondoic Acid, Myristic Acid

Номінальний об'єм: 5 мл, 15 мл

Властивості: енхансер, емолент, регенерант

Зовнішній вигляд: масляниста рідина від солом'яно-жовтого до світло-коричневого кольору зі специфічним ароматом

Інноваційна вдосконалена молекулярна сироватка, одержана на підставі передової молекулярної технології, що дозволила виділити високоактивний склад жирних кислот. Легка текстура цієї освітлюючої сироватки створена для щоденного зволоження, а також освітлення і вирівнювання тону вашої шкіри, покращуючи її та надаючи їй здоровий та молодий вигляд. Комплекс омега-жирних кислот 3-6-9 робить цю сироватку для обличчя для жінок і чоловіків ідеальним варіантом для додавання до складу щоденних засобів для догляду за шкірою та зволожуючих засобів для тіла.

Має подвійну можливість використання: як готовий виріб і як сировина для виробництва кометики.

Спосіб застосування для всіх типів шкіри

Зранку або ввечері нанесіть 3-5 крапель засобу на пальці рук, потім на чисту шкіру обличчя, шиї чи тіла, ретельно розтираючи ніжними рухами. Ви можете використовувати концентрат самостійно або наносити під інші засоби догляду для посилення їхньої дії та збільшення ефекту: з кремами, масками для догляду за проблемною та зрілою шкірою, із засобами для догляду за обличчям, руками, ногами, зі зволожуючою, регенеруючою чи захисною дією. Можливо нанесення Активу протягом 10-15 хвилин для підтримки здорового стану шкіри голови та коренів волосся перед застосуванням шампуню. Після нанесення на чутливу шкіру можлива поява легкої почервоніння, яка проходить самостійно за кілька хвилин.

Не рекомендується наносити на відкриті рани. Не допускати потрапляння на слизові оболонки, уникати зони довкола очей. Не використовувати при чутливості до складових компонентів. 

Як застосовувати в косметиці:

  • креми, маски для сухої, обвітреної шкіри, схильної до негативного впливу зовнішнього середовища — до 20% у масляну фазу
  • для полегшення перебігу екземи, атопічного дерматиту, псоріазу — 10% у доглядові засоби
  • для шкіри, схильної до акне — 5%
  • у суміші для масажу — до 25% з баттерами
  • в якості основи для масляних лікувальних сироваток для шкіри з псоріазом й атопічним дерматитом — до 25% у суміші

Вводити в жирну фазу. Не допускати тривалого нагрівання. Зберігати в сухому темному місці, не допускати потрапляння прямих сонячних променів.

Зберігання: при температурі не вище 25°С, під закритою кришкою, у захищеному від дітей місці.

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

07240
Новий
5 од.
Можливо вам також сподобається
chat Коментарі (0)