Консервант SynerCide Asian Fusion
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Консервант SynerCide Asian Fusion

Консервант на екстрактах імбиру,

васабі та часнику посилений зволожуючими глiколями, інноваційна формула SynerCide Asian Fusion водночас зберігає косметику і доглядає за шкірою

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Консервант SynerCide Asian Fusion

Склад,%: гексиленгліколь 28-32, капрілілгліколь 12-17, екстракт кореня васабі 12-17, екстракт кореня імбиру 12-17, екстракт часнику 12-17, вода 8-12

Зовнішній вигляд: водний жовтий розчин з характерним запахом

Розчинність: вода, гліцерин

Консервант SynerCide Asian Fusion створений на базі потужних бактерицидних рослин (васабі, імбир, часник), посилених зволожуючими властивостями гліколю. Таке унікальне поєднання не тільки зберігає формулу косметики, але і допомагає шкірі утримувати вологу і виглядати свіжо.

Сила консерванту — в потужному міксi екстрактів імбиру, васабі та часнику, сумарне поєднання яких дорівнює 45-50%. По суті, це гліколевий мультіекстракт, який має яскраво виражені консервуючі властивості — натуральніше не придумаєш.

Консервант в косметиці не дозволяє патогенній мікрофлорі розвиватися, він є активним проти грампозитивних та грамнегативних бактерій всього при 2%-вому введенні. Працює проти цвілі і дріжджів, забезпечуючи натуральне консервування косметики.

Важливо пам'ятати, що тріо рослинних екстрактів (часник, імбир, васабі) має яскраво виражену властивість посилювати мікроциркуляцію крові, тому людям з куперозом, чутливою шкірою краще його не використовувати. Зате ця властивість є дуже корисною для антицелюлітних кремів, відновлення тонусу шкіри в зрілому віці.

Дезодоруюча здатність — ще один плюс консерванту, чия антимікробна міць допомагає контролювати розвиток патогенних бактерій на шкірі та профілактувати запах поту.

Зміцнення волосяної цибулини засобами з консервантом допоможе не тільки поліпшити мікроциркуляцію крові в шкірі, але й позбавить себореї і зайвої масності.

Властивості:

- від грампозитивних і грамнегативних бактерій,
- від дріжджів і цвілі,
- зволожуючий,
- підсилює мікроциркуляцію крові (зміцнення волосся, антицеллюлит),
- дезодоруюча,
- потужна консервуюча,
- натуральний засіб.

Косметичне застосування: 2-4% в водну фазу, не нагрівати тривало вище 70°С; кращим рН для максимального ефекту є 3-8

Зберігання: щільно закупореним при кімнатній температурі

Виробник: Франція

04945
Новий
chat Коментарі (3)