Консервант Sharomix 708
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Консервант Sharomix 708

Економічний, надійний в косметичному застосуванні консервант пройшов перевірку ECOCERT.

Ґрунтовно охороняє формулу від спотворення, але підтримує екологічний підхід до косметики, створеної власноруч

  • 25 г

48,00 ₴ Без податку

48,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Консервант Sharomix 708

INCI: Benzyl alcohol, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Glycerin

Синоніми: Optiphen

Дозування в косметиці: 0,6-1,2%

Склад: бензиловий спирт, бензойна кислота, сорбінова кислота, гліцерин

М'який сучасний консервант Sharomix 708 славиться широким спектром дії, при цьому залишається безпечною речовиною з точки зору дерматології та екології.

У складі консервувальної субстанції можна бачити суміш органічних кислот, що само по собі заспокоює веганів і тих, хто дбає про здоров'я шкіри та навколишнє середовище.

Хіміки, які запропонували формулу Шаромікса, відштовхувалися від натуральності формули готового консерванту і його надійності в справі захисту кремів і шампунів від бактеріального псування. Такий склад створює косметичним засобам захист від грампозитивних і грамнегативних бактерій, дріжджових і цвілевих грибків — максимум необхідного.

Важливо відзначити, що консервант Шаромiкс 708 простий і економічний у дії, його додають на фінальній стадії створення емульсій, гелів, молочка та інших косметичних формул. Відмінною властивістю консерванту Шаромікс є його розчинність. Іноді вона вимагає попереднього розчинення при введенні в водні формули (тонік, міцелярна вода): в гліцеринових екстрактах або звичайному пантенолі. При створенні кремів потрібно вводити консервант Sharomix 708 (він же Optiphen) у вже остигаючу (не вище 40°C) емульсію.                                        

Зберігання: при кімнатній температурі

Статті на тему:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

06452
Новий
12 од.
Вага
25 г
chat Коментарі (4)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right