Гідролізат тремели
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Новий

Гідролізат тремели

Еліксир краси

Зроблений з неймовірного гриба тремели. Живить та омолоджує шкіру.

  • 25 г

72,00 ₴ Без податку

72,00 ₴ без податку

local_shipping Безкоштовна доставка. Тільки для замовлень понад 1000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Гідролізат тремели

INCI: Tremella Fuciformis Fruiting Body Extract

Склад: вода очищена, гліцерин, гідролізат тремели

Активні речовини: полісахариди, амінокислоти, включаючи аланін, валін, тирозин, пролін, спермін, лізин, гліцин, серин, глутамінова кислота, аспарагін, цистин, гістидин, метіонін, білки та вуглеводи, мінерали та рослинні глікогени (трегалоза, манін), фосфор, калій, залізо, магній, натрій, сірка

Зовнішній вигляд: однорідна рідина жовтуватого кольору, допускається осад або опалесценція

Розчинність: у воді в будь-яких концентраціях, pH: 5,5-7,5

Веганська косметика

Tremella fuciformis, також відомий як сніговий гриб, снігове вухо, срібний вушний гриб та білий желе-гриб, утворює білі, схожі на листя, драглисті плодові тіла. Він широко поширений та є одним із найпопулярніших грибів у китайській медицині та медицині інших країн Азії.

Різноманітність хімічного складу гідролізату обумовлює його широкий спектр дії на шкіру. За рахунок полісахаридів гідролізат трамели проникає в шкіру та підвищує її вологоутримуючі властивості, сприяє збереженню шкірної вологи та запобігає віковій деградації шкірних кровоносних мікрокапілярів, а також згладжує шорсткості та мікрозморшки, надаючи шкірі обличчя матову гладкість.

Високий вміст вітаміну D у тремелі відіграє важливу роль у її допоміжному впливі на шкіру. Вітамін D необхідний для стимулювання росту шкірних клітин, для відновлення шкіри та запобігання її передчасного старіння. Окрім того, вітамін D жиророзчинний, а отже відіграє важливу роль у підтримці шкіри зволоженою та еластичною.

Антиоксидантна дія гідролізату тремели робить його саме тим активним компонентом косметичних засобів, який уповільнює процеси старіння. Гідролізат має імуностимулюючу активність та адаптогенні властивості. Його використовують для в'янучої та молодої шкіри, для шкіри з проблемою куперозу, для чутливої та сухої шкіри.

Гідролізат тремели виявляє протизапальні та протиалергічні властивості, прискорює загоєння ран та поліпшує перфузію крові.

 Властивості:

  • Зволожуюча,
  • Омолоджуюча,
  • Вологоутримуюча,
  • Прискорює загоєння ран,
  • Стимулює зростання нових клітин.

 Косметичне застосування: 1-10%

  • Емульсії і шампуні - 3-5%,
  • Догляд за зрілою шкірою - 5-6%,
  • Антикуперозний сироватки - 4-6%,
  • Гелі і креми від акне - 2-4%,
  • Гелі від купероза - 4-6%,
  • Лікувальні препарати при артрозі і ревматизмі - 10%
  • Масажні гелі для зняття м'язової втоми - 7-10%.

Зберігання: в сухих приміщеннях при кімнатній температурі

Запобіжні заходи: не нагрівати вище 40 °С

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

07246
Новий
20 од.
Можливо вам також сподобається
chat Коментарі (0)