Міка пігментована Чорна м'яка
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Міка пігментована Чорна м'яка

Міка чорного кольору важлива в мінеральній косметиці:

М'яка чорна є ідеальною базою для тіней, лаку для нігтів. У косметиці чорний допомагає зробити колір менш яскравим, приглушити його

  • 2 г

25,00 ₴

25,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Міка пігментована Чорна м'яка

IUPAC: Mica Sericite, Iron Oxides, Titanium Dioxide

Зовнішній вигляд: темно-сіра, майже чорна м'яка пудра

Міка пігментована «Чорна м’яка» має склад, у якому чимало діоксиду титану, він гарантує пудрі особливу м’якість і красивий «сивий» відтінок. Завдяки збалансованому співвідношенню міки серициту і ДТ, ця міка добре поєднується з іншими, полегшуючи процес створення мінеральної косметики: тіней і пудри для брів, інших формул.

Зробити пудру власноруч нескладно, але часом новачки можуть переборщити з пігментом. У результаті рум’яна, тіні або пудра виходять занадто яскравого відтінку. Зайву насиченість кольору можна прибрати, додавши чорної міки — вона приглушить яскравість кольору й допоможе скоректувати його.

Якщо ваша мета — темні тіні для смокі-айз або тінт для брів, то пам’ятайте: чим більше міки, тим темнішим буде результат.

Рідка косметика теж добре приймає пігментовану міку, цей безпечний барвник використовується з метою додавання лакам для нігтів загадкового чорного кольору. «Чорна м’яка» змішується з оліями або емульсіями, гелями та флюїдами, на її базі створюють кольоровий віск для фарбування пасм волосся, помадки для брів.

Важливо пам’ятати, що чорний колір міки завжди можна перетворити у світліший — просто додайте діоксиду титану й безбарвної­­ міки. Вводити в мило потрібно, попередньо диспергувавши міку в невеликій кількості гліцерину, у лак для нігтів — в ізопропіловому спирті.

 Застосування:

  • мінеральна косметика — 1-5%,
  • спреї для волосся — 0,5-1%,
  • рідка косметика (креми, змивки, гелі) — 0,1-0,05%,
  • надання кольору мильній основі — 0,3-1,2%,
  • лак для нігтів — 5%,
  • віск для волосся, тінт для брів, помади — 10-15%.

Зберігання: гігроскопічну пудру потрібно зберігати щільно закупореною

Виробник: США

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

05132
Новий
4 од.
chat Коментарі (0)