Шампунь Алое вера і чайне дерево
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Новий

Шампунь Алое вера і чайне дерево

Очищення та догляд

Шампунь налагодить виділення шкірного себуму й допоможе якісно очистити шкіру голови та волосся

  • 200 мл

240,00 ₴ Без податку

240,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка лише для замовлень понад 2000 гривень — по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Шампунь Алое вера і чайне дерево

Об’єм: 200 мл

Тара: флакон із дозатором

Вік: 11+

Зовнішній вигляд: гелева текстура з ароматом чайного дерева.

У складі шампуню гіпоалергенні, натуральні ПАР, які ніжно та м’яко очищують шкіру голови та волосся від шкірного себуму та бруду.

Октопірокс — супер компонент із клінічно доведеною протигрибковою і бактерицидною дією, він обов’язковий у шампунях від лупи та інших лікувальних формулах. Гідролізат пивних дріжджів зміцнює корені волосся, сприяє розгладженню кутикули і профілактиці посічених кінчиків.

Алое вера має потужну зволожувальну властивість та сприяє видаленню змертвілих лусочок шкіри голови. Прекрасно видаляє зі шкіри забруднення і залишки шкірного жиру, запобігаючи появі подразнень. Ефірна олія чайного дерева зміцнює волосся, надає бактерицидну дію на лупу і грибок. Молочна кислота в складі зволожує, а бетаїн утримує вологу в стрижні волосся та надає легкого кондиціонуючого ефекту.

Шампунь Алое вера і чайне дерево — це один із засобів нашої хітової лінійки по догляду за підлітковою шкірою.

Застосування: нанести потрібну кількість засобу на вологе волосся, спінити масажними рухами та змити великою кількістю теплої води.

Склад: Aqua/Water, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Coco Sulfate, Hydrolyzed Brewers Yeast Protein, Coco Glucoside, Betaine, Propilenglicol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, EUXYL K 903, Betulin, D-Panthenol, Tea Tree (Melaleuca alternifolia) Essential Oil, Lactic Acid 80 %, Parfum, Octopirox.

Увага! Можлива індивідуальна чутливість до певних компонентів товару. Перед нанесенням проведіть тест на алергічну реакцію.

Термін зберігання: 8 місяців.

*Виробник залишає за собою право удосконалювати рецептуру продукту взаємозамінними компонентами, які несуть той самий косметичний ефект.

Текстура та колір засобу можуть відрізнятися від того, що ви бачите на екрані.

07626
12 од.
chat Коментарі (3)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right