Нерафiнована олiя насіння граната
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Нерафiнована олiя насіння граната

Цінна олія гранатового насіння

містить унікальну комбінацію антиоксидантів і УФ-фільтрів, що робить його ідеальним для кремів від фотостаріння шкіри. Пом'якшує шкіру голови, знімає набряки, зволожує завдяки вмісту пунікової кислоти

38,00 ₴

38,00 ₴

block Тимчасово відсутній

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Нерафiнована олiя насіння граната

INCI: Grenade (Punica granatum) Seeds Oil

Активні речовини: вітаміни (Е, А, С, B), жирні кислоти (гранатова, пальмітинова, стеаринова, олеїнова, лінолева), токоферол, β-сістостерол, стигмастерол, кампестерол

Метод отримання: холодне віджимання насіння

Купити олію насіння граната необхідно кожній жінці, незважаючи на вік. Пунікова (гранатова) кислота та багатий мікроелементний склад оздоровлюють шкіру, знімаючи реактивність і скорочуючи кількість вугрів. Густенька олійка навіть в чистому вигляді не закупорює пори, а сприяє очищенню пор від скупченого там сального секрету, тому неодмінно додавайте його в гідрофільну олію або теплі очищуючі олійні компреси.

Чим цінна олія насіння граната в косметології? Вона з сімейства «плівкових» — обволікає шкіру без відчуття липкості, захищаючи і відроджуючи епідерміс. Оперативно знімає сухість шкіри, особливо в період менопаузи і розбалансування гормонального фону. Умивання за методом Ерно Лазло з олією гранатового насіння — найкращий варіант для очищення атопічної або в'янучої шкіри. Займе трошки забагато часу, але процедура напрочуд дієва.

УФ-захист цієї олійки — майже як у насіння малини, СЗФ дорівнює 25, тому звичайна олійна сироватка може вберегти шкіру від агресії ультрафіолету в умовах міста. Пляжну косметику радимо посилити фізичними УФ-фільтрами: діоксид титану і оксид цинку надійно захищають шкіру від опіків.

Після засмаги олія насіння граната теж корисна: на вологу шкіру треба наносити кокосову олійку з вкрапленням гранатової (10 мл кокосу + 10 крапель гранату). Ця заспокійлива регенеруюча суміш також підійде для пом'якшення шкіри при екземі, набряклості тканин, сухості шкіри навколо очей, посічених кінчиках волосся і ламких нігтях.

Вдалий з точки зору дерматології жирнокислотний склад олії робить її ідеальною для догляду за шкірою будь-якого типу: оптимізація водно-жирової мантії робить шкіру здоровою і захищеною. Пунікова поліненасичена жирна кислота (до 80% в складі) і фітостероли зумовили протизапальну, антивірусну, бактерицидну дію олійки.

Фітостероли допоможуть розгладити шкіру зі зморшками: косметичний догляд на олії насіннєвих живить шкіру антиоксидантами і селеном, тому суха олійка на гранаті та арганії знадобиться для догляду. У олійних сумішах і готових кремах зазвичай присутні 1-2 краплі граната на 5 мл бази.

Масажна олія з додаванням гранатового насіння допоможе уникнути набряклості в літню спеку, а також посилить тургор шкіри і мікроциркуляцію крові. Антицелюлітний ефект підсилюємо олією кави — ефект приголомшливий!

Бактерицидна і пом'якшувальна дія олійки граната робить її важливим компонентом косметики для загоєння шкіри, зняття подразнення. Олія після гоління або епіляції на гранатовому насіннячку миттєво заспокоює пошкоджену шкіру.

 Властивості олії насіння граната в косметиці:

- дренаж пор,

- бактерицидна і загоююча,

- противірусна,

- емолент,

- антицелюлітна і протинабрякова,

- антиокислювальна,

- знижує пухнастість волосся,

- кондиціонує шкіру і волосся,

- зміцнює нігті,

- заспокоює шкіру, знімає свербіж від сухості,

- природний УФ-фільтр (СЗФ 25).

 Косметичне застосування олії насіння граната:

2-15%

- суміші базових олій, гідрофільні олійки — 5-15%,

- пом'якшення атопічної шкіри, післяпляжна косметика — 2%,

- олійні сироватки для обличчя, зміцнення нігтів — 5%,

- догляд за жирною вугруватою шкірою — 5-6%,

- мазі від опіків та інших ушкоджень шкіри — 10%,

- зміцнення бюста, протинабрякові гелі — 4-5%,

- кондиціювання волосся — 2%.

Зберігання: щільно закупореним у сухому темному місці

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03359
Новий
chat Коментарі (0)