ᐈ АромаФікс (фіксатор аромату) - купити за приємною ціною в Україні | Інтернет-магазин Zulfiya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

АромаФікс (фіксатор аромату)

Фіксатор запаху косметики й парфуму!

Парфуми, батери, мило або шампунь тепер пахнуть довше й інтенсивніше: аромафікс узяв на себе цю приємну турботу

  • 10 г
  • 100 г

91,00 ₴ Без податку

91,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка лише для замовлень понад 2000 гривень — по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Аромафікс

INCI: PPG-20 Methyl Glucose Ether

Розчинність: легко розчиняється у воді, спиртах, у більшості олій. Добре змішується з ефірними оліями, не змішується із циклометиконом

Зовнішній вигляд: рідина від прозорого до жовтого кольору, без запаху

Допомагає продовжити дію аромату та посилити парфумований ефект. Тому сміливо додавайте в парфуми й одеколони на основі наших ароматів.

Аромафікс — нейтральна речовина, отримана з глюкози. Створена для посилення стійкості ароматів. Як не прикро, проте більшість ефірних олій вельми нестійкі і швидко втрачають свій аромат і принадність. Завдання продовження стійкості ароматів ефірних олій (тобто фіксація аромату) є однією з головних при створенні натуральних парфумерних композицій. Саме аромафікс, уповільнюючи швидкість випаровування ефірних олій, здатний вирішити цю маленьку технічну непоєднуваність.

Водна фаза безлічі косметичних продуктів (креми, гідрогелі, молочко) містить класичні зволожувачі: гліцерин, бетаїн, сорбіт. Їх може з успіхом замінити Аромафікс. І не просто замінити, а часто створити ефект синергії — взаємного посилення корисних зволожувальних властивостей один одного. Попутно поліпшуються і тактильні відчуття при нанесенні кремів і гелів.

Внесення Аромафіксу в косметичні засоби скорочує відсоток уведення ароматичних олій без втрати інтенсивності сприйняття.

Аромафікс служить для закріплення аромакомпозиції й особливо ефективний для цитрусових ароматів, відсоток уведення (2–5 %) встановлюється шляхом дослідження.

Сам по собі Аромафікс нічим не пахне. Оскільки він є абсолютно натуральною похідною, він може без побоювання використовуватися навіть у дитячій косметиці, якщо є така необхідність.

Запасіться флакончиками для парфумів і станьте парфумерами: галузь знань про аромати допоможе вам розкрити себе ще повніше, розсуне ваші горизонти.

Властивості:

  • відсутність власного запаху,
  • фіксатор органічної парфумерії,
  • посилення стійкості аромату ефірних олій,
  • посилення стійкості верхніх і серцевих нот (квіткові, трав’яні, цитрусові ефірні олії),
  • середнє збільшення стійкості базових нот (парфумерні композиції східного й деревного характеру).

Косметичне застосування:

  • дезодоранти,
  • туалетні води й парфуми,
  • масажні олії,
  • деотальки для взуття,
  • парфумовані креми,
  • шампуні, мило,
  • спреї-освіжувачі для постільної білизни,
  • кондиціонери для білизни,
  • освіжувачі повітря,
  • саше,
  • попурі,
  • дифузори.

Рекомендована концентрація:

  • 2–5 % суміші з вмістом води — додається у водну фазу,
  • суміші з вмістом спирту або олії (парфуми або парфумована олія) — змішується безпосередньо з оліями або спиртами.

Зберігання: щільно закоркований, при температурі 5 + 25 °C

Примітка: не змішується із Циклометиконом

Виробник: США

Ще більше про рецепти й аромати:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

02320
Новий
9 од.
chat Коментарі (64)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • chevron_right