Аромафікс
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Аромафікс

Фіксатор запаху

косметики і парфуму! Парфуми, батері, мило або шампунь тепер пахнуть довше і інтенсивніше: аромафікс взяв на себе цю приємну турботу.


  • 10 г
  • 100 г

54,00 ₴ Без податку

54,00 ₴ без податку

notifications_active Останні товари на складі

local_shipping Безкоштовна доставка. Тільки для замовлень понад 1000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Аромафікс

INCI: PPG-20 Methyl Glucose Ether
Розчинність: легко розчиняється у воді, спиртах, в більшості олій. Добре змішується з ефірними оліями, не змішується з 
циклометиконом
Зовнішній вигляд: рідина прозора, без запаху і кольору

Як закріпити парфумерний аромат

Допомагає продовжити дію аромату. Чи не посилити, а просто продовжити парфумований ефект. Тому сміливо додавайте в парфуми і одеколони на основі наших ароматів.

Аромафікс - нейтральна речовина, отримана з глюкози. Створена для посилення стійкості ароматів. Як не прикро, проте більшість ефірних олій вельми нестійкі і швидко втрачають свій аромат і принадність. Завдання продовження стійкості ароматів ефірних олій (тобто фіксація аромату) є однією з головних при створенні натуральних парфумерних композицій. Саме аромафікс, уповільнюючи швидкість випаровування ефірних олій, здатний вирішити цю маленьку технічну неув'язку.

Водна фаза безлічі косметичних продуктів (креми, гідрогелі, молочко) містить класичні зволожувачі: гліцерин, бетаїн, сорбіт. Їх може з успіхом замінити Аромафікс. І не просто замінити, а часто створити ефект синергії - взаємного посилення корисних зволожуючих властивостей один одного. Попутно поліпшуються і тактильні відчуття при нанесенні кремів і гелів.

Внесення Аромафіксу в косметичні засоби скорочує відсоток уведення ароматичних олій без втрати інтенсивності сприйняття.

Аромафікс служить для закріплення аромакомпозиціі і особливо ефективний для цитрусових ароматів, відсоток уведення (2-5%) встановлюється дослідним шляхом.

Сам по собі Аромафікс нічим не пахне. Будучи абсолютно натуральною похідною, може без побоювання використовуватися навіть в дитячій косметиці, якби була така необхідність.
Запасіться флакончиками для парфумів і станете парфумерами: область знань про аромати допоможе вам розкрити себе ще повніше, розсуне ваші горизонти.

Властивості:

- Відсутність власного запаху,
- Фіксатор органічної парфумерії,
- Посилення стійкості аромату ефірних олій,
- Посилення стійкості верхніх і серцевих нот (квіткові, трав'яні, цитрусові ефірні олії),
- Несильно збільшення стійкості базових нот (парфумерні композиції східного і деревного характеру).

Косметичне застосування:
- Дезодоранти,
- Туалетні води і парфуми,
- Масажні олії, деоталькі для взуття,
- Парфумовані креми, шампуні, мило,
- Спреї-освіжувачі для постільної білизни,
- Кондиціонери для білизни,
- Освіжувачі повітря, саше, попурі, дифузори.

Рекомендована концентрація: 2-5%
- Суміші з вмістом води - додається у водну фазу,
- Суміші з вмістом спирту або олії (парфуми або парфумована олія) - змішується безпосередньо з
оліями або спиртами.
Зберігання: щільно закупореній, при температурі 5 + 25 ° С
Примітка: не змішується з 
Циклометиконом
Виробник: США

Ще більше про рецепти і аромати:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

02320
Новий
Можливо вам також сподобається
chat Коментарі (62)