Пептид Melanostatine
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Пептид Melanostatine

Від пігментних плям,

нерівного тону шкіри і сезонних веснянок. Інноваційний біоміметик захищає шкіру від появи темних плям, викликаних надлишком пігменту меланіну в шкірі

  • 5 г

156,00 ₴

156,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Пептид Melanostatine

INCI: Nonapeptide-1

Зовнішній вигляд: безбарвна рідина

Термостабільність: не нагрівати тривало вище 40 °С

Розчинність: вода, гліцерин

Біоміметик Melanostatine уповільнює вироблення темного пігменту (меланіну) в шкірі, тим самим оберігаючи шкіру від появи архіпелагів плям і нерівного тону. Додатково надає шкірі еластичність, вирівнює її текстуру і оптимізує рівень зволоженості. Ідеальний для курсового застосування в зимову пору року — як підготовка до періоду активного сонця для тих, хто схильний до гіперпігментації.

Як позбутися пігментних плям — питання нагальне для білошкірих дам, тому варто придивитися до нашого нонапептиду. Melanostatine вже після 3 тижнів застосування оптимізує активність меланотропіна a-MSH (гормону, що викликає підвищену активність меланоцитів). Це і є мета косметичного догляду, спрямованого на приборкання продукування темного пігменту в шкірі.

Сироватка від гіперпігментації на біоміметичному пептиді (3-4%) також регулює активацію амінокислоти тирозину — бази пігменту меланіну. Інноваційність Melanostatine відчутно знижує вироблення меланіну і буквально «стирає» навіть застарілі пігментні плями навіть в концентрації 2%.

Крем для рук, на яких вже намічається «стареча гречка», просто зобов'язаний мати 3% Melanostatine у складі: профілактувати викид меланіну куди простіше, ніж зводити небажані плями пілінг-курсами.

Властивості:

- «зтирає» пігментні плями,
- оптимізує вироблення меланіну в шкірі,
- освітлює і вирівнює тон шкіри,
- надає пружності шкірному покриву,
- омолоджує і розгладжує шкіру.

Косметичне застосування: 4%, водорозчинний
- сонцезахисна косметика, тоніки, спреї — 2%,
- догляд за тілом, профілактика зморшок і плям — 3%,
- активні сироватки для видалення пігментних плям — 4%.
Зберігання: в прохолодному темному місці при температурі 15-25°С

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

05123
Новий
9 од.
chat Коментарі (20)