Пептидний міорелаксант SNAP-8
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Пептидний міорелаксант SNAP-8

Водорозчинний компонент скорочує кількість мімічних зморшок.

Виражена підтягуюча дія використовується в косметиці 45+

  • 5 г

125,00 ₴

125,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Пептидний міорелаксант SNAP-8

INCI: Water, Acetyl Octapeptide-3

Вміст сухої речовини: 0,05 г

Спосіб введення: водна фаза при нижче ніж 40°C

Розчинність: вода

Дозування в косметиці: 3-10%

pH розчину: 2-5

Пептид SNAP-8 складається з восьми амінокислот — такий потужний анти-ейдж комплекс дозволяє зменшити залягання зморшок на 30% ефективніше аргіреліну. У косметології корисно зводити пептид з іншими активами для більш вираженої антивікової дії (вітаміни, антиоксиданти, СО2-екстракти, кислоти, білкові гідролізати).

Допомога пептиду SNAP-8 в боротьбі зі зморшками полягає в уповільненні структурних змін в упаковці ліпідної матриці. За допомогою регулювання мʼязових скорочень можна значною мірою уникнути зморшок: як тих, що тільки починаються, так і вже старих.

Біоміметики як клас пептидів, таким чином, дозволяють продовжити молодість. Дією SNAP-8 є максимально мʼяка стимуляція регенерації тканин, шляхом посилення власного потенціалу клітин. Розумно поєднувати в одній сироватці кілька пептидів — і чим їх більше, тим очевидніший ефект. При боротьбі зі зморшками задіюємо максимальне введення (10%).

Пептиди в косметиці не просто зводять нанівець наслідки вже існуючих процесів старіння, а й впливають безпосередньо на фактори, що запускають в клітинах шкіри процес відмирання. Пролонгований результат застосування пептидів доведено наукою і багаторічним практичним досвідом, а саме SNAP-8 сприяє вивільненню нейромедіаторів і ослабленню надмірно активної міміки.

У сучасній косметології SNAP-8 зазвичай порівнюють з аргіреліном (ще один потужний популярний пептид), але механізм порушення передачі імпульсів до рецепторів мімічних мʼязів у СНАП-8 куди сильніший.

Доведено, що за 28 днів застосування пептиду з 8 амінокислот глибина зморшок зменшується, це швидше, ніж у випадку з аргіреліном (концентрація обох пептидів була однаковою — 10%).

Переваги міорелаксанту SNAP-8 в косметиці

SNAP-8 виявився на 30% більш активний, ніж аргірелін, оскільки знижує вираженість зморшок за допомогою дестабілізації довгого ланцюгу білка, що змушує мʼязи скорочуватися. Особливо помітний результат — на лобі та навколо очей.

Пептид SNAP-8 є безпечніший, дешевший і мʼякший за ботокс — звичного способу розслаблення міміки. Водорозчинність активу дозволяє його вводити в сироватки на гіалуронаті натрію та інших низькомолекулярних речовинах.

 Властивості пептиду SNAP-8 в косметиці:

  • дієво розгладжує шкіру шляхом розслаблення міміки;
  • ослаблення мʼязових скорочень.

 Косметичне застосування міорелаксанта SNAP-8:

  • сироватки від мімічних зморшок — 10%
  • гелі для розгладження шкіри — 5%
  • підтримуюча терапія при багатій міміці — 5-8%
  • стартери, тонери, розчини для листових масок — 7-10%.

Виробник: Іспанія

Зберіганняв сухому темному прохолодному місці щільно закритим

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

06270
Новий
5 од.
chat Коментарі (0)