Пілінг Мигдальний 30%
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Пілінг Мигдальний 30%

Склад готовий до застосування в домашніх умовах

Мигдальний пілінг для обличчя і тіла забезпечує відбілювання плям, стягування пор і глибоке зволоження

  • 25 г

243,00 ₴

243,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Мигдальний пілінг, 30-відсотковий

Склад: вода очищена, кислота молочна, кислота мигдальна, триетаноламін

pH: 1,46

Зовнішній вигляд: прозора рідина зі специфічним запахом

Мигдальний пілінг заслужив довіру завдяки своїй безболісності й надійності: сходить гіперпігментація, шкіра стає гладкою, повертається еластичність. Верхній шар шкіри насичується вологою, пропадають зморшки й пігментні плями — молочна кислота, введена у формулу розчину, також сприяє ніжній ексфоліації.

Пілінг мигдальною кислотою можна проводити вдома, готовий 30 %-вий розчин наносять на підготовлену шкіру і витримують 5–20 хвилин. Процедура безболісна, але дієва, навіть одноразова аплікація відчутно покращує стан шкіри. Зволоження, матовість, мʼякість — те, чого так не вистачає нашій шкірі цілий рік.

Сучасні формули пілінгів можна використовувати протягом усього року, головне — не забувати захищати шкіру від агресії УФ-променів. Крем зі СЗФ 30–50 після пілінгу доглядає за епідермісом і відштовхує шкідливе випромінювання. Крем для рук, нанесений після однієї процедури мигдалевого пілінгу, запрацює куди ефективніше — так радять дерматокосметологи. Тонка і вразлива шкіра рук старіє швидко, і застосування мигдальної ексфоліації уповільнює процес і прибирає так звану «старечу гречку». Корисно знати, що пілінг із мигдальною кислотою рекомендований власникам будь-якого фототипу шкіри.

Мигдальний пілінг для обличчя — найкращий спосіб поліпшити стан шкіри самостійно, у домашніх умовах. Процедура не вимагає від вас особливих навичок, шкіра після пілінгу виглядає як зазвичай, тільки її потрібно активніше звичайного пригощати зволожувальними сироватками або гелями. Формули з гіалуронатом натрію, кератином, аквашатлом, екстрактом равлика вітаються в постпілінгові пару діб, потім підключають ніжні поживні емульсії.

Курс мигдалевого пілінгу (8–10 процедур, раз на 10 днів) гарантовано покращує стан шкіри й підвищує настрій. Повертається ніжна матовість, пропадають запалення, зникають чорні точки. У цілому, шкіра оздоровлює свій pH-баланс і перестає бути масною, це завжди приємно. Не варто забувати про декольте й шию, кисті, лікті й коліна, потемніли місця на тілі.

Мигдальна (феноксігліколева) кислота ніжно впливає на верхні шари шкіри, її молекули занадто великі для того, щоби проникнути глибше. Десятиденна предпілінг-підготовка з використанням засобів з 10–15 % вмістом мигдальної кислоти вітається.

Показання для мигдалевого пілінгу 30%:

  • пори-кратери, підліткове акне, зморшки,
  • фолікуліт, прищі,
  • атаки сезонної гіперпігментації,
  • недолік зволоженості,
  • порушення водно-жирового балансу шкіри (надмірна сухість, жирність),
  • втрата еластичності шкіри внаслідок різкого схуднення.

Як проводити мигдальний пілінг:

Класична процедура передбачає також передпілінгову підготовку. Ось основні етапи пілінгу:

  1. ретельно очистити шкіру, не застосовуючи спиртовмісних речовин,
  2. нанести пензликом пілінг-розчин, дочекатися висихання, нанести наступний шар і т.д.,
  3. залишити розчин на шкірі на 5–20 хвилин,
  4. змити теплою водою і освіжити шкіру біотоніком-нейтралізатором,
  5. зволожити шкіру гелем на алое вера, гіалуронаті натрію, комплексі СО2-екстрактів «Зволожуючий» (або нанести гідратуючу маску).

Властивості мигдалевого пілінгу 30 %:

  • виражена кератолітична дія,
  • безболісність процедури,
  • антиоксидант та антисептик,
  • оздоровлення шкіри,
  • матування шкіри, стягання пор,
  • підвищення активності фібробластів,
  • розчиняє сальні пробки, зменшує пори-кратери.

УВАГА! Інформація про використання засобу та онлайн консультація несе ознайомлювальний характер та загальні рекомендації. За використання в домашніх умовах наша компанія відповідальності не несе.

Зберігання: щільно запечатаним у сухому темному місці при кімнатній температурі. Поява легкого осаду не впливає на якість пілінгу.

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

05908
Новий
4 од.
chat Коментарі (20)