close
Меню

Осінь — пора пілінгів, або Який пілінг потрібен мені

Осінь — пора пілінгів, або Який пілінг потрібен мені

   Пілінг обличчя найзручніше проводити восени — з жовтня по березень УФ-промені для шкіри нешкідливі. В осінньо-зимовий період сонячна активність в наших широтах настільки слабка, що не викликає гіперпігментації: це допомагає зберегти ефект відлущеної свіжої шкіри надовго. Ось чому дерматокосметологи рекомендують звертатися до допомоги хімічних, кислотних і лазерних пілінгів саме в жовтні — ось коли логічно почати серію таких омолоджуючих процедур.

   Осінній пілінг обличчя — краще, що можна рекомендувати для освіження рогового шару шкіри. Навіть після однієї процедури щадного АГК-пілінгу стан шкіри поліпшується, що й казати про низку таких процедур! Сучасна косметична промисловість зробила можливим пілінг будь-якого типу шкіри, навіть дуже чутливій ​​показаний свій «ніжний» пілінг — ферментний. Які ще пілінги можна вибирати восени?

 

Який саме пілінг обрати восени

 

   Жирна, пориста або підліткова шкіра порадіє АГК-пілінгу, оскільки альфа-гідроксикислоти відмінно виконують не тільки відлущувальну роботу, але й себорегулюючу. Те потужне зволоження, яке шкірі дарують АГК, благотворно позначається на водно-жировому балансі епідермісу, а також на його мікрорельєфі. Пори стягуються, а шкіра набуває матовості, зникають прищі та висипання.

   З асортименту інтернет-магазину «Зульфія» вам підійде комплекс «Для мікродермабразії і АГК-пілінгу», пілінг-емульсія 50%, саліциловий або ж ретинолово-гліколевий пілінг.

   Суха або чутлива шкіра оцінить переваги ферментного пілінгу: ензими дбайливо і в той же час глибоко «опрацьовують» роговий шар шкіри, покращуючи клітинне дихання і активізуючи процеси регенерації. В результаті шкіра швидко відновлюється, набирається сил, стає більш зволоженою. Після серії ензимних пілінгів проходить зайва сухість і зморшки, що нею викликані. Жирний плюс такого підходу — процедура пілінгу не викликає лущення, її прийнято проводити на ніч.

   Магазин «Зульфія» рекомендує скористатися пілінгом Джеснера, гліколевим, лактобіновим або ферментним складом.

   Нормальна шкіра щиро полюбляє осінній пілінг — сезонне оновлення допомагає епідермісу зажити новим життям, розгладити зморшечки, відбілити пігментні плями. Осіннє «освіження» шкіри гарантовано закладає здорову основу для нових клітин, тому якщо ви маєте намір перейти на омолоджуючу систему догляду з легендарним третиноїном, то осінній пілінг обличчя стане логічним початком.

   Для нормальної шкіри рекомендуємо спробувати саліциловий пілінг, вам сподобається класичний комплекс «Фруктові кислоти», а також пілінг Джесснера — він просто чудовий, цей склад!

   Осінь — пора пілінгів, але навіть в період неактивного сонця постпілінговий догляд ніхто не відміняв. Сподіваємося, що після відлущувальної процедури ви не забудете про захист рогового шару епідермісу: УФ-кремах, гіалуронових зволожуючих гелях і відновлюючих емульсіях для краси шкіри.

Вдалих вам пілінгів, любі читачі!

Ваша Зульфія

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close