Баночка прозора з алюмінієвою кришкою 50 мл
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Баночка прозора з алюмінієвою кришкою 50 мл

Косметична баночка на 50 мл:

прозорий поліетиленовий пластик і алюмінієва кришка-гвинт. З внутрішньої сторони кришки передбачена захисна вкладка.

  • штука

23,00 ₴

23,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Баночка прозора з алюмінієвою кришкою 50 мл

Матеріал: поліетилен (ПЕТ), алюміній

Обʼєм: 50 мл

Габарити косметичної баночки такі: висота разом з кришечкою 4,4 см, діаметр 5 см, а висота прозороï пластиковоï частини (до кришечки) 3 см. Для декору більш ніж достатньо.

Класична тара для косметики — баночка з гвинтовою кришкою — доступна також в обʼємі 100 мл. Пара таких банок обов'язково стане в нагоді для густих косметичних формул на кшталт гелю алое-віра, альгінатноï маски, кондиціонера для волосся.

У такій компактній баночці зручно тримати гелевий аромадіфузор на ефірних оліях: завжди можна відкрутити-закрутити кришечку і відрегулювати інтенсивність аромату.

Купити косметичну тару для сипучих речовин і навести порядок в домашній лабораторії стало простіше: набір правильних баночок допоможе оптимізувати простір.

В асортименті тари для косметики магазину «Зульфія» є косметичні банки синього і коричневого пластику, а також скло. Бажаємо приємних покупок!

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

05531
Новий
10 од.
Колір
прозорий
Об'єм
50 мл
chat Коментарі (3)