Ефірна олія неролі
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ефірна олія неролі

Еліксир молодості

і страж здоров'я вашої шкіри. Посилення еластичності і лікування сухості шкіри, зміцнення нігтів і догляд за волоссям. Компонент елітної парфумерії.

  • 10 г

87,00 ₴

87,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Ефірна олія неролі відновлена

INCI: Neroli (Citrus aurantium var. Amara) Essential Oil

Зовнішній вигляд: світло-жовта плинна олія з глибоким гіркувато-квітковим ароматом, що переходить в сухий пульсуючий

Активні речовини: оцімен, камфен, лімонен, індол, дипентен, ліналоол, гераніол, нерол, жасмін, линалилацетат, неролідол, евгенол, метілантранілат, фарнезолу

Метод отримання: натурально-відновлена в лабораторних умовах

Властивості: тонізуюча, загоююча, дезодоруюча, профілактика гіперпігментації, антисептик, антивірусна; антидепресант і адаптоген, афродизіак

Гелі від зморшок

У косметичному розрізі олія неролі може застосовуватися нескінченно, причому, в будь-якому віці. Аромат ефіру настільки чарівний, що до нього швидко звикаєш. Хоча при першому знайомстві запах нерозбавленого неролі може здатися важким і різким.

Як косметична добавка неролієва олія омолоджує шкіру і призводить її зовнішній вигляд в порядок: розгладжує зморшки, скорочує пори, стирає почервоніння від прищів.

Пом'якшувальна властивість всіх цитрусових потрібно взяти на замітку людям з тонкою шкірою, схильної до пересихання і зневоднення. При атопічній шкірі щільні бальзами з неролі роблять її більш стійкою до агресії ззовні. У таких випадках неролі добре змішувати з кедром, шавлією, рястом.

Антисептична властивість олії погубить патогенну мікрофлору в разі акне: запалення швидко підсихають, а нові не утворюються. Весь секрет - в цілющій дії неролі на секреторні функції шкіри. Відбувається оптимізація вироблення шкірного сала, пори стягуються і комедонів стає значно менше. Мильна збита піна допоможе глибоко очистити пори, оціните такий догляд!

Чудова неролі впливає і на шкіру, що в'яне. Олійні сироватки на неролі і троянді покращують колір обличчя - це перше, що ви помітите на ранок. Після регулярного догляду з олією неролі сходять плями стресу, шкіра нормально дихає, набуває приємний вологий відблиск: так налагоджуються епідермальні функції. Куперозний малюнок і ослаблені капіляри теж лікують неролієвою олією.

Волосся і нігті корисно балувати олійними втираннями: коріння волосся і кутикула нігтя з радістю сприймають освіжаючий коктейль з корисних речовин неролі. Тонкий аромат неролі в волоссі буде супроводжувати вас весь день.

Елітна парфумерія не може обійтися без неролі: ця олія надає розкішне квіткове звучання будь-якому парфумерному творінню. Коко Шанель про це знала абсолютно точно!

У психо-емоційному плані неролі знімає шок і напади страху, заспокоює нерви і привносить гармонію в моменти душевної плутанини. У афродизіакальні суміші теж обов'язково введіть неролі. Дивний тонкий аромат сам по собі елегантний, навіть соло.

Застосування: косметичне (0,5-1,5%) або лікувальне (3%), для дітей і літніх знижуйте дозування в 2-5 разів.

Розчинення. Для концентрованої ефірної субстанції обов'язково потрібна речовина-емульгатор: сіль, мед, молоко, йогурт, цукор, базова олія, спирт або горілка, полісорбати. Залежно від кінцевого продукту підбирають емульгатор. Універсальними для косметики є полісорбат і спирт.

Дозування усереднене:

- Ванна повна - 4 краплі на речовину-емульгатор
- Аромаспрей для повітря - 9-10 крапель на 5 мл емульгатора
- Аромалампи - 3 краплі
- Сіль для ванн, мило - 20 крапель на 1 кг
- Компрес - 2-5 крапель на 500 мл води
- Масаж, аромасвічки, олійні сироватки - 0,5 мл на 50 мл бази
- Розтирання - 5 крапель на 5 мл базової олії
- Збагачення емульсій, зубних паст, деоталька - 3-5 крапель на 10 г засобу
- Збагачення піномиючих засобів - 6-7 крапель на 20-25 мл засобу
- Загоюючі спреї - 1 мл на 50 мл води

Запобіжні заходи: тільки для зовнішнього застосування, не перевищувати дозування; допускається наносити на шкіру в чистому вигляді точково.

Упаковка: флакон темного скла з внутрішньою крапельницею і кришкою, що загвинчується

Зберігання: в сухому темному місці при кімнатній температурі

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03629
Новий
10 од.
chat Коментарі (5)