close
Меню

Новинки сайту

Новинки сайту
Здрастуйте дорогі друзі і соратники!

Наші новинки ароматні і легкі. Любі жінки, поспішаю запропонувати вам чарівний парфум з квітково-зеленим акцентом від прославленого бренду Masaki Mаtsushima під назвою "Mat". Перелопативши тонну відгуків, я зрозуміла, що цей аромат, як хамелеон. Для кого-то це шлейфовий чудовий зимовий аромат, а хтось його бачить тільки для літнього теплого дня. Хтось скаже, що це простий звичайний "свіжак". І останні будуть неправі, тому що цей аромат треба відчути, закривши очі, перейнятися ним, може бути навіть закохатися. Це сплетіння аромату соковитої дині з тонким чуттєвим бамбуком і манго, з завершальним акордом лотоса і м'яти для нас - зухвалих і скромних, романтичних і практичних.

Томний, східний, жіночний Shalimar Ode a la Vanille від Guerlain - це аромат, в який можна закохатися з першого подиху. Дослівно Shalimar перекладається як "Сади любові", які знаходяться в Тадж-Махалі. Восени це яскраво-смоляний з цитрусовою серединою аромат. Взимку з ванільно-ладанним смаком. Спекотне літо розкриє весь букет цього парфумерного еліксиру. Нам, красивим і скромним, багато ж не треба - хутряна шубка, ниточка брюликів і крапелька Шалімар.
 
Ще одна ароматна новинка - це ефірна олія Нероли. Багато хто називає цей аромат циганським через гіпнотичну невловимость. Дуже давно італійська графиня Нероли використовувала олію квітів гіркого апельсина в ролі парфумів. До речі їй настільки подобався цей запах, що вона жодного дня не могла обійтися без ванни з запахом олії апельсину. Очевидно дами того часу пахли добре не всі і тому сильно заздрили графині за її чистий запашний аромат. Можна сказати він перевірений часом. Неролі добре поєднується з іншими оліями - жасмину, троянди, розмарину, сандалу, лаванди. Є простір для польоту фантазії домашніх парфумерів. Олія Нероли просто знахідка для носіїв сухої і чутливої ​​шкіри. Воно усуває подразнення, вугровий висип, зробить непомітними шрами і розтяжки на шкірі. Перед побаченням або запрошеним раутом зробіть освіжаючу маску: Нероли 3 краплі, М'ята 3 краплі, Рожеве дерево 4 краплі. Можна навіть подихати запахом Нероли - воно зніме емоційне напруження. Візьміть його з собою і дайте понюхати вашим подругам - м'яко позбавить від почуття заздрості і охоронить від поганих намірів! З наближенням сльотавих осінніх днів добре б мати у своїй аптечці ефірку Нероли, тому що це ароматні ліки врятують вас при грипі і герпесі.

Яка головна мета нашого магазину? - Збереження вашої краси. Без ботоксу і його наслідків, без набряків і синців, без болю та інших неприємних моментів. Для ефективної боротьби з мімічними і поверхневими зморшками існує безпечний і не токсичний COVA B TROX. Гусячі лапки, міжбровні зморшки здадуться під напором ваших кремів, бальзамів і сироваток з COVA B TROX. Результати вас порадують вже після двох тижнів використання. Шкіра буде виглядати сяючою, молодшою ​​і свіжою і ніякої застиглої маски на обличчі.
В людині все повинно бути прекрасно. Особливо очі, а точніше очі без темних кіл. Скажений ритм нашого життя, сидіння до ночі за комп'ютером, неправильне харчування або схуднення - це складові нашого сьогодні. І не дивно, що все частіше ми починаємо шукати нові і дорогі засоби для маскування наших тіней під очима. Пора покінчити з тоннами тонального крему і пудри. Ніжна, тонка шкіра під очима вимагає до себе більш дбайливого поводження та догляду. Новий диво-комплекс "Від темних кіл" - альгінатний розчин на огірковій воді з фітоестрогенами позбавить вас від таких неприємних моментів. Цей склад зніме набряклість і вдихне нове життя в вашу втомлену шкіру. А ніжні бавовняні патчі внесуть дозу задоволення в процедуру. Також не можна забувати про зарядку для очей: вліво-вправо, вгору-вниз, вісімка, кола та ін. Стріляємо оченятами - згадуємо, що ми дуже чарівні.

Новачок в колекції СО2 екстрактів - фіалка. Ніжні Братки - професійні борці з гіперпігментацією і старінням шкіри. Особливо цей екстракт косметологи рекомендують для жирної шкіри. Заспокійливі маски з фіалкою знімуть почервоніння і глибоко зволожать шкіру. Фіалковий шампунь відмінно вітамінізує вашу шевелюру, зміцнить коріння і винищить лупу.
Дорогі друзі, на сьогодні це все наші новинки.
Успішних Вам відкриттів в натуральній косметиці!
Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close