СО2-екстракт кокосу

Новий товар

Пом'якшувальні властивості кокосу

важливі в догляді за сухою і атопічною шкірою: унікальний склад витяжки миттєво знімає подразнення та почервоніння. Входить до складу дитячої косметики

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


39,00 грн

  • 5 г

Додати до списку бажань


СО2-екстракт кокосу 

INCI: Coconut (Cocos nucifera) CO2 Extract 
Метод здобуття: надкритична флюїдна екстракція діоксидом вуглецю природного походження 
Походження: природна формула 100%, без домішок і слідів розчинника
Активні речовини: протеїни, амінокислоти, вітаміни В, Е, C, РР, цинк, мідь, марганець, селен  

Крем від зморшок

Кокосова косметика підходить всім, особливо її поціновують володарі атопічної і куперозної шкіри: склад є благотворним для стресованого епідермісу. Молочко для тіла, лосьйон після гоління, спрей від вростання волосся після епіляції і антистатичний кондиціонер для волосся складно уявити без кокосового компоненту, отриманого з ароматної м'якоті плоду. 

і на пептидах і СО2-екстракті кокосу дієво розгладжує мікрорельєф шкіри, оптимізує водно-жировий баланс.

Зрілій шкірі показані креми на кокосі — не лише для обличчя і шиї, а й для всього тіла, оскільки кокосова витяжка відмінно пом'якшує шкіру. Міцелярна вода для зняття макіяжа і очищення проблемної шкіри добре впливає і на куперозні ділянки: зміцнення капілярів, насичення шкіри вологою і кондиціонування шкіри матують і покращують зовнішній вигляд.

Гипоалергенність екстракту важлива і для дитячої шкіри: всього 0,5% в косметиці зробить шкіру маляти ніжною і чистою. Батьки можуть оцінити м'якість кокосового догляду і в косметиці для волосся і тіла — довгоочікуване пом'якшення шкіри і профілактика сивини гарантовані, адже кокос багатий безцінним селеном, міддю та цинком.

Властивості:  
- зволоження і пом'якшення шкіри,  
- компонент косметики для атопічної шкіри, 
- лікувальні мазі при дерматитах і попрілостях, 
- розгладження шкіри і прискорення регенерації, 
- кондиціонує шкіру і волосся,  
- маски від ранньої сивини,  
- антикупероз.

Косметичне застосування: 0,1-1%  
- догляд за волоссям, крем від ламких нігтів — 0,8-1% 
- креми для атопічної і куперозної шкіри — 0,5% 
- активні сироватки для розгладження шкіри — 0,8% 
- зволожуюча добавка до готової косметики — 0,5% 
- пом'якшувальна косметика і кондиціонери для шкіри — 0,5-0,9% 
- гелі для душу, шампуні, бальзами для волосся — 1%. 
Зберігання: у тарі темного скла при кімнатній температурі 
Виробник: Україна

Статті по темі. Рецепти і поради:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Написати відгук

СО2-екстракт кокосу

СО2-екстракт кокосу

Пом'якшувальні властивості кокосу

важливі в догляді за сухою і атопічною шкірою: унікальний склад витяжки миттєво знімає подразнення та почервоніння. Входить до складу дитячої косметики