Сквалан

Новий товар

Оливковий емолент

врятує атопічну шкіру: 2-3 краплі на обличчя і шкіра задоволена! Компонент сироваток, мазей, помад, гіпоалергенної косметики. Легко проникає в епідерміс, захищає і живить.

Детальніше

Увага: Остання одиниця!

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 2 балів. Ваш кошик міститиме в сумі 2 балів які можна конвертувати в сертифікат на 0,40 грн.


54,00 грн

  • 10 мл

Додати до списку бажань


Сквалан оливковий

INCI: Squalane Olive
Зовнішній вигляд: прозора масляниста рідина; колір - від прозорого до жовтого.
Розчинність: розчинний в оліях, не розчиняється у воді, спирті

Сироватка для кутикули

У чистому вигляді сквалан дивний для сухої шкіри, що лущиться: розгладить, заспокоїть, зволожить. Отримано з оливкової олії шляхом каталітичного гідрування. Рослинний веганський продукт. Це прозора олія без кольору і запаху, термостабільна і ідеальна для косметичних та фармпрепаратів. Затребувана в мінеральній косметиці та парфумерії і особливо - в професійній лінії косметологічних засобів.

Дерматологи поважають сквалан за пом'якшувальні властивості, це чудовий емолент, порятунок для алергіків і атопічної шкіри.

Сквалеон синтезується в сальних залозах людини, є одним з ключових компонентів шкірного жиру і водно-жировий мантії, відповідальний за здоров'я і цілісність епідерми. Він становить 15% себума шкіри дорослої людини. Сквалан не забиває пори, тому його так люблять виробники сироваток для шкіри.

Особливо рекомендується для сухої і обвітреної шкіри, розчиняйте в ньому альфа-ліпоєву кислоту. При нанесенні на шкіру сквалан легко розподіляється, утворюючи захисну плівку, яка перешкоджає втраті вологи, що сприяє поліпшенню шкірного дихання.

Для відновлення аварійно сухої шкіри наносите на ніч в чистому вигляді, корисно змішати навпіл з кризалідною олією. Спочатку може здатися, що після сквалану шкіра жірновата, але після п'яти хвилин ви здивуєтеся гладкості шкіри, а сквалан вбереться повністю.

Сквалан приємно використовувати навіть в чистому вигляді (сухі олії і сироватки), буквально пару крапель.

Завдяки природній спорідненості зі шкірою, легко проникає через епідерміс, не залишаючи почуття жирності. Загоює дуже швидко, особливо в парі з кризалідною олією і гелем алое. Легкі емульсії такого плану ідеальні для проблемної шкіри: алое вологоутримує і загоює, сквалан захищає, кризалід живить.

Олієрозчинний кетон малини і сквалан складуть відмінну сироватку для боротьби з жировими депо на стегнах. Кетон не дасть шкірі провиснути, посилить мікроциркуляцію і ліполіз, а сквалан донесе актив до глибин епідермісу.

Сумісний з оліями і липофильними субстанціями, трігліцеридами. Легко емульгується, створюючи приємні і блискучі емульсії. Незрівнянний в помадах і бальзами для губ. Важливо знати, що сквалан термостабілен, а це великий плюс у справі домашньої косметики!

Властивості:
- Некомедонне,
- Пом'якшувальна і зволожуюча,
- Бактерицидна,
- Відновлює структуру епідермальних жирів,
- Легко всмоктується в шкіру,
- Прискорює проникнення біологічних активів в шкіру.

Косметичне застосування: 5-15% (для емульсій і гелів), а також 50-100% (сироватки та сухі олії).
- 3-7%,
- Догляд за волоссям - 3-5%,
- сироватки олійні, сухі олії - 50-100%,
- Гідрофільні олії, емульсії - 3-10%,
- Мінеральна косметика, помади - 1-15%,
- Парфумерна область - 3-12%.
Технологія: сквалан вводиться при температурі, що не перевищує 96° C
Зберігання: абсолютно стабільний, термостабілен, стійкий до окислення

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Оцінка 
2018-05-29

Реакция кожи

Здравствуйте, Таня! Нет, здоровая неповрежденная кожа никак не реагирует на сквалан. Только смягчается и хорошеет))

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2018-05-29

подскажите

подскажите, это нормально, что кожа печет?

Оцінка 
2018-02-03

Ужасный запах

Покупала сквалан несколько раз. Ингридиент очень нравился. Использовала, как в кремах, так и в чистом виде. Запаха практически не было. На неделе получила новую партию. Сегодня приготовила крем со скваланом, а пользоваться не могу через его химический запах

Оцінка 
2017-03-10

Для сухой кожи отлично

Для сухой кожи отличный компонент. Зимой незаменим в кремах. Для лета крем со скваланом, возможно, будет жирноват. Еще добавляю его в рассыпчатую минеральную пудру (на 1 г пудры 1-2 капли сквалана). Тогда пудра лучше прилегает к коже, дольше держится и не пересушивает ее.

Оцінка 
2016-02-04

фасовка

10мл действительно мало

  • 7 з 7 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2015-04-19

Больше тару

10 мл-очень мало, верните бОльшую тару.

  • 9 з 9 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2013-12-16

моя любимка

Еще полгода назад понятия не имела сколько полезного можно за небольшие деньги купить! спасибо за качественные ингредиенты и статьи. Под вашим руководством кожу себе привела в норму ( не сразу конечно все получалось. но стараюсь!) . Для жирной кожи сквалан пополам с рисовыми отрубями делаю. и Кожа матируется, прикиньте!

  • 20 з 20 вважають цей коментар корисним.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Сквалан

Сквалан

Оливковий емолент

врятує атопічну шкіру: 2-3 краплі на обличчя і шкіра задоволена! Компонент сироваток, мазей, помад, гіпоалергенної косметики. Легко проникає в епідерміс, захищає і живить.