Бельді Хлорела
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Бельді Хлорела

Водорослева терапія

і очищення корисні шкірі: мило не просто очищає, а доглядає і живить. Найніжніше наше бельді!

  • 100 г

95,00 ₴

95,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Основа-нульовка бельді Хлорела

Зовнішній вигляд: желеподібна густа маса хризотилового кольору

Мароканське мило

Традиційне калійне мило на натуральних рослинних оліях і цілющої водорості хлорела. Шкіра стане атласною і чистої, якщо не нехтувати грамотним очищенням. Бельді з добавками (олія коріандру, глина, фруктові екстракти) поліпшить стан шкіри. М'яко очищаючи, це мило живить шкіру мінеральним морським коктейлем.

Баласт на поверхні нашої шкіри (омертвілі клітини епідермісу) зникають без зусиль, якщо очищаєте шкіру бельді. Все віджиле за допомогою бельді набухає і легко відшаровується. Шкіру намилюють бельді і масажують круговими рухами. Неспішно і грунтовно. Очищаючи обличчя, уникайте контуру очей, корисна буде конжакова губка (вона чудово спінює бельді). На завершення цього етапу тіло омивається теплою водою.

Розширені пори і  комедони перестануть вас мучити, якщо скористаєтеся водоростевим бельді: в ньому багато мінералів і солей, вкрай корисних пухкої шкірі.
Будь-яке проблемне місце з чорними цятками або запаленнями очиститься і посвітлішає після тижня очищення з бельді і олією лавра і коріандру. Не забувайте про кислоти, які закріплять ефект, зволожать і змусять сяяти здоров'ям! Після вмивання окропити шкіру гідролатом і нанесіть зволожуючий догляд, це важливо.
Нагадуємо, якщо шкіра травмована, використання будь-якого мила краще відкласти до загоєння ушкоджень шкіри.

Властивості:
- відлущувальна
- очищаюча
- Мінералізуюча
- Розгладжуюча.

Інструкція на 50 г готового бельді:
- 45 г основи бельді
- 5 мл рослинних олій
- 2-5 мл ефірних олій або аромату.

Спосіб приготування холодний. Просто вмішуємо в бельді додаткові компоненти, дуже ретельно перемішуємо міксером з насадкою віночок, перекладаємо в банку з гвинтом. Консервувати не потрібно, адже водної фази там немає. Хоча в бельді ви можете ввести і воду в пропорції 1: 2, тоді воно стане мармуровобілого кольору. У цьому випадку буде потрібно воду сильно підігріти і ввести потім в масу кілька крапель консерванту.
Виробник: Україна

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03245
Новий
10 од.
Тип шкіри
Вимагаюча ексфоліаціі
Вікова
Жирна
Комбінована
Нормальная
Проблемна
chat Коментарі (15)