Нерафiнована олiя насіння малини

Новий товар

Природний УФ-фільтр

рятує атопічну шкіру, загоює і розгладжує. Потужний антиокислювач, який чудово утримує в шкірі вологу

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 4 балів. Ваш кошик міститиме в сумі 4 балів які можна конвертувати в сертифікат на 0,80 грн.


89,00 грн

  • 10 мл

Додати до списку бажань


Нерафiнована олiя насіння малини

INCI: Raspberry (Rubus idaeus) Seeds Oil
Активні речовини: вітаміни (Е, А, С, B1, B2, РР), органічні кислоти (фолієва, яблучна, саліцилова), фітостероли, сліди ефірних олiй, кумарини, омега-3 і 6, кетони і цукри
Метод отримання: холодний віджим кісточок

Легендарна олiя-фотозахисниця рятує шкіру від шкідливого впливу УФ-променів А і В. СЗФ олiï становить 28-50, чого цілком вистачає для літнього періоду в міських умовах. Отже, олiйноï суміші з малиновим компонентом і сонцезахисного крему на його основі вистачає для надання шкірі надійного захисту.

Фотозахист шкіри і антиоксидантна дія — найважливіші аспекти олiï насіння малини. Навiть малий відсоток забезпечує верхні шари шкіри пектиновими та мінеральними речовинами, а також омега-кислотами. Фітостерини вбережуть шкіру від ранніх зморшок і зроблять косметичний догляд простіше. Суха олiя на арганії та малині, в яку введено ОМ-ціннамат, вбереже шкіру від фотостаріння.
Жирні кислоти, велику частку яких становить ліноленова і α-ліноленова кислота, чудово пом'якшують і заспокоюють подразнену шкіру. Олiя малини нежирна і легко всмоктується. Гамма-токоферол — найактивніша форма вітаміну Е, яким багатi малинові кiсточки, подовжує молодість шкіри.

Еластичність шкіри і швидке загоєння, поліпшення текстури шкіри і налагодження природнього ліпідного бар'єру — ось додаткові властивості олiï. Вона перешкоджає втраті вологи шкірою, тому завжди входить до складу мазей при атопічнiй шкірі. Вирівнює тон шкіри, оскільки має детоксикуючу властивість і фосфоліпідну підтримку: відміннi якостi для постепіл-косметики.

Властивості:
- природний УФ-фільтр з СЗФ 28-50,
- пом'якшувальна і матуюча,
- бактерицидна і поживна,
- регенеруюча і антиокислювальна.

Косметичне застосування: 0,5-3%
- оздоровлення атопічноï шкіри — 0,5-2%,
- сироватки на олiях — 2-3%,
- догляд за знезводненою шкірою — 1,5-2%,
- очищуючi косметичнi формули — 1-3%,
- загоюючi мазі — 3%,
- маски для зони декольте — 2%.

Зберігання: щільно закупореною в сухому темному місці

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Оцінка 
2019-08-22

Для Ирины К.

Здравствуйте, Ирина. Товар в дороге, точной даты, к сожалению, сказать не можем. Ожидаем в течении двух недель, максимум конец сентября.

Оцінка 
2019-08-21

Когда будет в наличии

Подскажите когда ожидается данный товар?

Оцінка 
2019-06-12

для Анны

Анна, товар будет в наличии ориентировочно в июле.

Оцінка 
2019-06-11

наличие

Подскажите пожалуйста, когда ожидаете следующую партию?

Оцінка 
2019-04-22

для Елены

Елена, мы получили новую партию товара, срок годности нынешней партии до 05/2020

Оцінка 
2019-04-22

срок годности

Срок годности по сертификату 05.19, соответствует действительности?

Оцінка 
2018-07-02

Сертификат

Здравствуйте, Кристина. Срок годности нынешней партии до 05.2019. Сертификат обязательно поменяем))

Оцінка 
2018-07-01

Срок годности

Здравствуйте, в сертификате указан срок годности до 1.2018.
У вас есть свежее масло?

Оцінка 
2018-04-17

Производитель

Здравствуйте, Татьяна! Производитель: Великобритания.

Оцінка 
2018-04-14

Кто производитель?

Чье масло? Это с арома зон?

Оцінка 
2018-03-26

Как использовать?

Здравствуйте, Кристина! Рекомендуем попробовать Uvinul Easy, он прост в применении и дает отличную полномасштабную защиту от солнца. Так вы избежите кропотливых подсчетов и волнений относительно подсушивающего действия оксида цинка.

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2018-03-25

Как высчитать СПФ?

Здравствуйте! Хочу на лето сделать крем с малиновым масло и чтобы он был с SPF15. В составе крема также присутствует оксид цинка вододиспергируемый (1%=1.5 СПФ). Если я возьму 10% оксида цинка, то могу точно быть уверенной, что спф крема будет не меньше 15, но...я не хочу добавлять такой большой процент оксида цинка, так как он сушит кожу и т.д. Я хочу допустим взять 5% оксида -
СПФ 7.5. Мне не хватает еще 7,5. Зная что масло малины - это природный УФ с СПФ от 28 до 50, и в креме допустим у меня его 5% и еще масло кокоса 5 %, которое тоже имеет свой СПФ7, то сколько эти масла добавят в крем общего СПФ?

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Нерафiнована олiя насіння малини

Нерафiнована олiя насіння малини

Природний УФ-фільтр

рятує атопічну шкіру, загоює і розгладжує. Потужний антиокислювач, який чудово утримує в шкірі вологу