Рафінована олія макадамії

Новий товар

Від зморшок

екстра-добавка до кремоподібного мила і бельді: позбавить від сухості шкіри. Антицелюлітна властивість. Відновлює, матує, зволожує.

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


27,00 грн

  • 50 мл

Додати до списку бажань


Олія макадамії рафінована

INCI: Macadamia (Macadamia integrifolia) Nut Oil, Australian Nuts
Активні речовини: високий вміст калію, цинку, селену, міді, вітаміну Е, В1, В2, В5, ніацину, фолату, РР, мінералів, протеїнів

Антицелюлітні сироватки

За складом близько до олії, яка видобувається з морських ссавців (спермацет). Олія миттєво вбирається, не залишаючи жирного сліду - ось чому її люблять косметологи і фармацевти. Миттєво усуває подразнення, лущення, вводьте його в кольд-креми.
Олія-антиоксидант уповільнює процеси старіння білків і їх зневоднення, регулює водно-жировий баланс в тканинах.

Гіалуронова сироватка на макадамії і рижію корисна шкірі в зрілому віці.

При целюліті чудово для сироваток з олією ялівцю: відновлює текстуру шкіри. Скраб на гідрофільній олії принесе чимало користі в боротьбі за зволожену шкіру.

Догляд за тонкою шкірою навколо очей на макадамії розгладить мережу перших зморшок. Високий вміст пальмітолеінової кислоти (мононенасиченої) сприяє відновленню шкірного покриву.

Олія полегшує догляд за проблемною шкірою, вирівнює її тон, матує. Корисно в убтанах, зволожуючих гелях і легких флюїдах. Олія чайного дерева або чорнобривців надасть дезинфікуючу допомогу, що дуже до речі.

Загоюючі мазі на бразильському горісі швидко усунуть наслідки опіків, натертості, ранок і саден.
Містить масу корисних мікроелементів для здоров'я волосяної цибулини. Кондиціонери і олійні обгортання шалено корисні нашому волоссю, особливо пересушеним кінчикам.

 Властивості:

- Знімає лущення шкіри,
- Розгладжує зморшки від зневоднення,
- Антицелюлітна, дренувальна,
- Антиоксидантна, омолоджуюча,
- Стимулює ріст волосся і нігтів,
- Протизапальна і поживна,
- Зволожуюча і пом'якшувальна шкіру.

 Косметичне застосування:

1-50%, до 100% в масках для волосся і нігтів

- Антицелюлітні масажні суміші - 10-30%
- Догляд за декольте і шиєю, бальзам для губ - 5-10%
- Гелі для шкіри навколо очей - 2-5%
- Сироватки для сухої шкіри - 10%
- Бальзами для зміцнення нігтів - 7-15%
- Кольд-креми на ефірних олія - 10%
- Маски та обгортання при пошкодженому сухому волоссі - 10-100%.
Зберігання: 1-2 роки. Стабільна олія. Зберігати в прохолодному темному місці
Виробник: Німеччина

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Написати відгук

Рафінована олія макадамії

Рафінована олія макадамії

Від зморшок

екстра-добавка до кремоподібного мила і бельді: позбавить від сухості шкіри. Антицелюлітна властивість. Відновлює, матує, зволожує.