close
Меню

Зволожуюча маска

Зволожуюча маска

   Ще один тиждень зими і душа буде вимагати тепла, яскравого одягу і вражаючої зовнішності. Щодо погоди і моди ми допомогти не зможемо, але привести себе в порядок після зимової сплячки — це будь ласка. У цьому плані у нас є цілий арсенал рецептів і сучасних інгредієнтів.

   Сьогодні я хочу вас познайомити з ще одним зручним і простим емульгатором — Емультіксом, який обов'язково повинен бути у вашій лабораторії. Скажу вам прямо, це любов з першого крему. З ним настільки просто працювати, що впорається навіть той, у кого креми абсолютно не виходять. Завдяки своїм складовим Емультікс створює легкі нелипких креми і гелі. А щоб поєднати приємне з корисним, ми сьогодні зробимо мега зволожуючу маску для обличчя, шиї і декольте. Піде у нас на її приготування хвилин 5-10. Все дуже просто, легко і навіть гріти ми нічого не будемо!

Завдяки Емультіксу можна зробити емульсію на таких чудових компонентах натуральної косметики як мигдальне та вівсяне молочко. Повірте мені, ваша шкіра буде в захваті!

Отже, на приготування 100 г маски нам знадобиться:

Олія авокадо раф. - 5,0

Олія рисових висівок раф. - 5,0

Олія макадамії раф. - 5,0

Емульгатор Емультікс - 4,0

                    ***

 

Молочко мигдальне - 30,0

Молочко вівсяне - 30,0

                   ***

 

Феноксиетанол - 0,8

Фукогель - 3,0

Д-пантенол - 2,0

Гідрованс - 10,0

Алое-віра концентрат - 1,0

Екстракт гліколевий огірка - 2,0

Екстракт гліколевий ламінарії - 2,0

 

Ефірні олії жасмину, іланг-ілангу, апельсиу і лимону по 3-4 крап. У рецепт входить фукогель, йому теж можна присвятити оду про корисність і божественність. Скажу так — це засіб наповнює вологою зовні і зсередини. Шкіра після фукогелю дивовижно шовковиста і гладка. Молочко в рецепті теж не випадково. В масці воно несе відповідальність за загоєння і пом'якшення. До речі, мигдаль додасть пружність, а овес збагатить киснем. Всі інгредієнти дивовижні по своїй корисності.

Готується маска дуже швидко і просто. У першій ємності зважуємо олії і додаємо до них емульгатор. У другій відміряємо мигдальне та вівсяне молочко, виливаємо їх в олії з Емультіксом. Збиваємо міксером (на це у нас піде не більше хвилини) і відразу можна вводити активи, так як наша емульсія холодна. За бажанням ви можете підібрати і інші ефірні олії. Мені, наприклад, дуже подобається таке поєднання як в рецепті. Виходить дуже ніжний квітково-цукерковий аромат і для сухої шкіри додаткове зволоження. Творіть і радуйте свою шкіру напередодні весни. Адже ви прекрасні і гідні найкращого!

 

Космецевт Олена Лемещук

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close