Ламінарії гліколевий екстракт
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ламінарії гліколевий екстракт

Живить та зволожує. Надає омолоджуючу дію, нормалізує роботу сальних залоз. Пом'якшує шкіру та виводить зайву воду.

  • 25 г

35,00 ₴

35,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Екстракт ламінарії гліколевий

INCI: Propylene Glycol (and) Water (and) Laminaria (Laminaria digitata) Extract

Розчинність: легко у воді, спирті, гліцерині

Склад: пропіленгліколь, вода, екстракт слані ламінарії

Активні речовини: вітаміни A, B1, B2, С, хром, цинк, мідь, солі заліза, марганець, фолієва кислота, рослинні протеїни, амінокислоти, вуглеводи, полісахариди

Водоростеві обгортання

Морські водорості - унікальні рослини з гамою корисних для людини речовин. Вітамінів в них вдесятеро більше, ніж в наземних рослинах, плюс найцінніші солі в співвідношеннях, створених природою, і надзвичайно корисних для нашої краси та здоров'я.

Антицелюлітні обгортання на альгінаті натрію і ламінарії надають лікувально-профілактичну дію на шкіру, відновлюють мінеральний баланс. Результат видно навіть після першого застосування. Додавання екстракту в сироватки та моделюючі креми підсилює лімфодренаж, підтягує шкіру.

Проблемній шкірі будуть корисні вмивання убтаном з морськими водоростями: цинк підсушує запалення, набір мікроелементів нормалізує секрецію сальних залоз. Шкіра стає чистішою і гладкою.

В'янучій шкірі потрібне мікроелементне живлення: сила самої природи захищає і зберігає природну красу і здоров'я шкіри, якщо ви не забуваєте вводити в сироватки ферулову кислоту, йод і селен. Косметичний лід, а також маски на глині ​​або альгінаті покращують обмінні процеси в міжтканинному середовищі, захищають від руйнівного впливу вільних радикалів.

Для профілактики фотостаріння шкіри вводьте в креми та міцелярну воду витяжку морських водоростей: вона оптимізує лімфовідтік і мікроциркуляцію крові у верхніх шарах епідермісу. Унікальний комплекс біоактивів посилює ріст волосся, сприяє їх зміцненню. Навіть мінімальне введення ламінарії та арніки в креми покращує клітинний метаболізм, підвищує еластичність і пружність епідермісу, зміцнює його захисні сили. А нігтям як подобаються цілющі мінерали морського походження! Зволожуюча сироватка в зручному флаконі повинна бути в арсеналі кожної жінки.

 Косметичне застосування: 2-5%

  • Сироватки та маски - 4-5%,
  • Дезодоранти, матуючі спреї - 5%,
  • Міцелярна вода - 2%,
  • Бальзами для тіла, гелі при акне - 2-3%,
  • Косметичний лід - 3%,
  • Гелі від набряків під очима - 2%,
  • Шампуні та ополіскувачі - 3%,
  • Зміцнення нігтів - 4-5%
  • Убтан і лімфодренаж - 2-5%.

 Рекомендована концентрація:

0,5-5% вводять, помішуючи готову остигаючу емульсію

Зберігання: герметично закупореним в холодильнику

Спосіб упаковки: прозорі пластикові флакони

Статті на тему:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03094
Новий
4 од.
Вага
25 г
Тип шкіри
В'януча
Вимагаюча ексфоліаціі
Шкіра навколо очей
Від набряків і темних кіл
chat Коментарі (2)