Пептид Syn coll
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Пептид Syn-coll

Активна компенсація

дефіциту колагену, антистрес для шкіри і зняття зайвого м'язового напруження — причини зморшок. Бореться зі свіжими стриями.

  • 5 г

143,00 ₴

143,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Пептид Syn-coll

INCI: Glycerin, Aqua, Palmitoyl Tripeptide-5
Розчинність: легко у воді
Зовнішній вигляд: розчин
Трипептид Syn-coll на основі колагену направлено підсилює вироблення власного колагену шкіри, який і «виштовхує» зморшки. Паралельно шкіра отримує зсередини і гіалуронову кислоту, яка сприяє розгладженню і зволоженню шкіри. Вже після 21-денного курсу трипептида шкіра стає молодшою, а зморшки стираються.

Трипептид Syn-coll дасть відсіч наступаючому старінню шкіри — виштовхуючи зсередини борозенки на шкірі, колагеновий пептид проводить гігантську працю в глибинах шкіри. Легко проникає в шкіру Syn-coll стимулює синтез колагену в фібробластах шкіри.

Фотостаріння — процес, якого епідермі не уникнути, проте боротися з ним можна. Денний догляд з УФ-фільтрами і потужний нічний догляд на пептидах зробить шкіру не просто молодше, але і здоровіше. Космецевти рекомендують посилювати дію одного пептиду іншим — в комплексі вони проявляють ефект синергії (посилення корисних властивостей один одного).

Трипептид Syn-coll позбавляє шкіру від зміни складу шкірного позаклітинного матриксу, що викликає природне старіння. Саме колаген є базою шкірного позаклітинного матриксу сполучної тканини, тому трипептидна розробка Syn-coll відтворює унікальну послідовність амінокислот для зв'язку з фактором росту. Таким чином, активується рідний механізм шкіри по колагеновому виробництву.

Глибоко проникає в шкіру пептид — біоактив для розгладження будь-якого типу зморшок і боротьби зі свіжими розтяжками. Активна компенсація дефіциту колагену вирівнює шкірний рельєф вже після 3-тижневого курсу.

 Властивості:

- Ефект ліфтингу після 21 дня застосування,
- Зняття стресу з м'язів обличчя,
- Розгладження зморшок, мімічних і глибоких,
- Вирівнювання мікрорельєфу шкіри,
- Стимулювання продукування нативного колагену і гіалуронової кислоти,
- Ослаблення проявів куперозу,
- Вирівнювання забарвлення шкіри.

Косметичне застосування: 1-3%, введення в готову охолоджену емульсію, при температурі не вище 40 ° C
Зберігання: у холодильнику
Виробник: Швейцарія 

Статті по темі. Рецепти і поради:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04676
Новий
9 од.
chat Коментарі (19)