Актив Dermofeel TEC еко (триетилцитрат)

Новий товар

Терпкий і матуючий ефект. Декоративна косметика і дезодоруючі засоби для тіла неможливі без стабілізуючого природного компонента.

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


33,00 грн

  • 10 г

Додати до списку бажань


Актив Dermofeel TEC еко (триетилцитрат)

INCI: триетилцитрат, 1,2,3-тріетіл-2-гідроксіпропан-1,2,3-tricarboxylate

Синонім: триетиловий ефір лимонної кислоти, триетилцитрат, ТЕЦ

Зовнішній вигляд: олійна рідина без кольору і запаху

Розчинність: легко в спирті, малорозчинний у воді

Триетилцитрат з торговою назвою Dermofeel TEC еко застосовують в догляді за шкірою і волоссям. Чудовий терпкий агент, затребуваний в дезодоруванні і піномийних косметичних формулах. Олієрозчинний, надає косметиці ніжну консистенцію. Синонім - триетиловий ефір лимонної кислоти, компонент цілком натурального походження.

Декоративна косметика при введенні цього компонента набуває матуючі властивості. Закріплює ефект піни, тому входить до складу пін для ванн і для гоління.

Антиперспіранти, до складу яких входить триетилцитрат, діють м'яко. Вони звужують протоки, які виділяють піт, ущільнюють шкіру і зменшують тим самим потовиділення - тимчасово, звичайно. Дерматологи радять наносити антиперспіранти раз у два-три дні, не частіше — адже шкірі теж потрібно повноцінно дихати. Чередуйте дезодоранти з оксидом цинку і триетилцитратом, щоб завжди бути на висоті.

В'яжуча властивість цієї солі лимонної кислоти надзвичайно корисна шкірі з вуграми: стягуючи пори і висвітлюючи темні цятки, сироватка на ТЕЦ губить пропіоніл-бактерії. Якщо матова шкіра — ваша мета, оберіть денний крем на ТЕЦ. Цей олієрозчинний компонент покращує властивості декоративної косметики. Матуючі склади і ВВ-креми з ТЕЦ діють протягом дня, не даючи лобу або носу зрадницьки блищати.

Як стабілізатор і регулятор кислотності ТЕЦ вхожий в різні косметичні склади: від гелю для душу до маски для обличчя. Популярний як фіксатор для волосся: його вводять в лаки та спреї для укладання, а також в гелі й віск.

 Властивості:

  • Дезодоруюча і бактерицидна;
  • Себорегулююча і матуюча;
  • Стабілізатор і регулятор кислотності;
  • Компонент парфумерії та фіксаторів для волосся.


 Косметичне застосування: 1-5%, олієрозчинний

  • Очищаючі формули - 3-5%;
  • Догляд за шкірою з вуграми - 1-3%;
  • Матуючі креми, декоративна косметика - 2%;
  • Зубні пасти та ополіскувачі - 1,5-2%;
  • В'язкі маски і сироватки для стягування пор - 3-4%;
  • Дезодоранти і антиперспіранти - 5%;
  • Дезодорування шкіри при гіпергідрозі - 4%,
  • Лак для фіксації волосся - 5%.

Виробник: США

Зберігання: щільно закупореним в сухому прохолодному приміщенні

Статті на тему:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Оцінка 
2021-08-25

Ответ для Елены Ш

Да, можно совмещать. Правда, придется с пропорцией нужной поиграться. Но идея добротная, если потоотделение зашкаливает.

Оцінка 
2021-08-22

совместимость

напишите пожалуйста можно ли этот актив совмещать с алюмокалиевыми квасцами?

Оцінка 
2018-08-20

для Нины

Был у нас такой эксперимент, вводили 4% в шампунь и 5% в гель для душа для жирной кожи.
Результаты для шампуня были смешанные (до конца идеальную формулу так и не сбалансировали), но идея лежит в загашнике ;) Для жирной кожи головы триэтилцитрат должен помочь. В качестве базы возьмите шампуневую основу Органическая, она приятна в работе.
https://zulfiya.ua/mylnaya-osnova/720-shampunevaya-organicheskaya-osnova-shampoo-base-org

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2018-08-18

рецепты?

Здравствуйте.
В интернет встретила информацию, что триэтилцитрат в составе шампуня для жирных волос.
В описании здесь нет такой информации. Может Зульфия или кто-то из посетителей подскажет- как создать шампунь с Дермофил, какую роль он там играет и что брать за основу?
спасибо)

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2016-11-14

Ответ для Елены

На рН не влияет.

Оцінка 
2016-11-13

Регулятор и стабилизатор кислотности

Подскажите, он повышает или понижает ph? И вообще, какой инг можно преобрести на сайте для повышения ph? Может щелочь какая есть?

Оцінка 
2016-06-16

Как использовать

Уважаемая, Елена! Актив Dermofeel TEC eco - это эмульгирующее вещество, поэтому можно вводить в масляную фазу и оно даст очень гладкую текстуру.

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2016-06-15

Когда вводить?

Можно ли его греть, вводить в масляную фазу? или как актив, после эмульгирования?

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Актив Dermofeel TEC еко (триетилцитрат)

Актив Dermofeel TEC еко (триетилцитрат)

Терпкий і матуючий ефект. Декоративна косметика і дезодоруючі засоби для тіла неможливі без стабілізуючого природного компонента.

Прагнемо до досконалості разом!

Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter

або цю кнопку повідомити про помилку