Пептид Matrixyl® Synthe'6®
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Пептид Matrixyl® Synthe`6®

Підтяжка обличчя

і загальне поліпшення стану шкіри — головні, але не єдині плюси пентапептида Matrixyl® Synthe'6®. Введення 2% забезпечить цілодобовий омолоджуючий догляд за шкірою

  • 5 г

158,00 ₴

158,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Пептид Matrixyl® Synthe'6®

INCI: Glycerin, Water, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Palmitoyl Tripeptide-38

Термостабільність: переносить нагрівання 25-80 °С

Оптимальний рН: 3,0-9,1

Розчинність: легко в воді

Пептид Matrixyl Synthe'6 — ще один представник лінійки омолоджуючих речовин. Результативний біоміметик відноситься до пентапептидів, а це гарантує неминуче поліпшення стану в'янучої шкіри.

Пептид Matrixyl Synthe'6 сприймається позаклітинним матриксом як рідний, тому ефект вже помітний на третьому тижні застосування. Підтяжка обличчя і ущільнення дерми за рахунок глибокого зволоження — одна з перших ознак того, що пентапептид почав діяти. Введення 2% в крем для тіла надасть шкірі шанс продовжити свою молодість.

Омолодження обличчя з косметикою на пептиді Matrixyl Synthe'6 інтенсифікує синтез шести складових матриксу шкіри. Сироватка на цьому пептиді проводить глибоку роботу, допомагаючи шкірі виробляти нативний колаген трьох типів і цілий набір головних компонентів базальних мембран. Омолоджуючу властивість косметики важливо посилити й іншим пептидом, наприклад, L-карнозином.

Пептид Matryxil Synthe'6 діє в шкірі подібно своїм колегам: вирівнює шкіру за рахунок глибокого зволоження зсередини і оптимізації вироблення колагену. Догляд на пептидах значно покращує стан дермально-епідермального шару — результат помітний вже за 21 день. Підтяжка обличчя може і не знадобитися, якщо вчасно ввести пептид Matryxil Synthe'6 в догляд за шкірою всього тіла.

Властивості:
- підтяжка обличчя,
- запобігання в'янення шкіри,
- омолодження шкіри всього тіла,
- значно послаблює глибину мімічних зморшок,
- бореться з заляганням носогубних складок,
- допомагає позбутися сухості шкіри,
- інтенсифікація вироблення гіалуронової кислоти,
- стимулює мікроциркуляцію крові.

Косметичне застосування: 2%, введення в емульсію при 25-50 °С.

Зберігання: щільно закрита тара, прохолодне темне місце

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04427
Новий
13 од.
chat Коментарі (17)