close
Меню

Як позбутися зморшок над верхньою губою

Як позбутися зморшок над верхньою губою

   Від зморшок над верхньою губою можуть допомогти добрі гени, грамотний масаж і постійний догляд на основі пептидів — саме така потрійна терапія допоможе згладити кісетні зморшки. Кісет — це мішечок для тютюну, який затягується на мотузочку, утворюючи у горловини дрібні й часті зморшки тканини або шкіри. Ось чому у косметологів прижилася це назва пом’ятости шкіри над верхньою губою.

Як позбутися зморшок, знають також пластичні хірурги, проте настільки глибоко ми не втручатимемось — для початку випробуємо комплекс вправ з фейсбілдінгу та міць пептидних сироваток. Маска від зморшок на базі колагену також може стати паличкою-виручалочкою для тих, чия генетика явно натякає на раннє старіння шкіри. Уважніше придивіться до стану шкіри мами й бабусі — багато яких властивостей шкіри дістанеться і вам, так би мовити, за генетичною пам'яттю.

Наука про кісетні зморшки над верхньою губою

Невтомні британські вчені встановили цілий ряд причин виникнення кісетних зморшок біля рота, проте жодна з причин не була підтверджена косметологами або хірургами: ну аж ніяк не впливає питво через соломинку, активна артикуляція або куріння на формування зморшок! Зате одвічний брак колагену ще як посилює цю проблему — доведено наукою, тому попивати колагенові та гіалуронові коктейлі дуже корисно.

Еластичність шкіри навколо рота дуже залежить від рівня естрогену, тому якщо «кiсет» оформився рано і несподівано, не треба зволікати з візитом до ендокринолога: відверта й грунтовна бесіда прояснить ситуацію зі зморшками.

Масаж, гімнастика і пептиди біомиметики від зморшок над верхньою губою

Масаж — це і стимуляція лімфотоку, і еластичність шкіри, і відсутність набряків, але регулярний масаж Жаке мало хто робить, зазвичай ми помічаємо проблему, коли шкіру масажувати вже запізно. Але вихід все ж є: коллагенотерапія, вправи для м'язів губ, а також чудодійні пептиди, які наказують м'язам скорочуватися не так часто.

Крем від зморшок над верхньою губою неодмінно повинен містити наступні активні компоненти:

- колаген або еластин сповільнять глікацію волокон в шкірі, уповільнивши її провисання;
- пептиди (Royalepigen P5, Adifylinе, PerfectionPeptide P3 в трійці лідерів) проникнуть максимально глибоко й ущільнять шкіру;
- екстракти (примула, фукус, кава, огірок) поставляють в шкіру вітаміни та антиоксиданти;
- ефірні та базові олії (неролі, гваяк, імбир, чорний кмин, годжі, аргана) можуть скласти ефективну олійну сироватку;
- гіалуронові речовини для прицільної доставки активів в глибокі шари шкіри.

Кислотний пілінг добре «стирає» сліди зморшок над верхньою губою, косметологи часто рекомендують такий спосіб підтримки пружності шкіри дамам з бідним жировим прошарком і дрібнозморшкуватим типом старіння — це коли шкіра виглядає сухою і вся покрита мережею тонких зморшок, навіть у молодому віці. Прискорення неоколлагеногенеза — це страшне слово означає прискорення вироблення шкірою рідного колагену, що творить чудеса. Не забувайте зволожуватись ретельніше звичайного: гіалуроновий лосьйон може багато ззовні, а питний колаген — зсередини, адже комплексний підхід завжди краще!

Наостанок косметологи дають одну й ту саму пораду: після вмивання обличчя не прийнято терти рушником, досить ніжно промокнути вологу зі шкіри, не розтягуючи її зайвий раз. А найприродніша й найприємніша вправа від зморшок над верхньою губою та між бровами — щира посмішка. Тому посміхайтеся коли заманеться і припиніть боятися будь-яких змін шкіри від багатої міміки!

Пептидний гель «Від зморшок над верхньою губою», 50 мл

Пептидний гель за своєю активною дією нічим не поступається класичній сироватці, а його склад ви можете поліпшити парою крапель олії (гель на базі арістофлексу може прийняти й вдвічі більше зазначеної кількості олій). Огіркова вода, яку взяли в якості водної фази, є універсальною для будь-якого типу шкіри. Дует пептидів спрямований на розгладження наявних зморшок, шовкова пудра у формулі також виступає омолоджуючим компонентом. Ніжний гель надає шкірі матовість і глибоко зволожує.

- гідролат огірка — 42 мл;
- арістофлекс — 0,2 г;
- пептид Matryxil Synthe'6 — 1 мл;
- пептид Matrixyl 3000 — 3 мл;
- олія ягід годжі — 1 мл;
- пудра шовку мікронізована — 2 г;
- фукогель-1000 — 2 мл;
- консервант AMTicide Coconut — 1 мл.

У теплому гідролаті загелити арістофлекс, додати шовкову пудру, пептиди та фукогель-1000. У гель по краплях вводимо олію годжі та консервуємо готовий склад.

Ваша Зульфія

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close