Пептид Adifylinе
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Пептид Adifyline

Додає об'єму тканинам:

експресія PGC-1α в білу жирову тканину надає природної пухкості шкірі в тих місцях, де вважаєте за потрібне. Скульптуруючий пептид попутно розгладжує шкіру

  • 5 г

118,00 ₴

118,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Пептид Adifyline 

INCI: Butylene Glycol, Water, Sorbitan Laurate, Hydroxyethylcellulose, Acetyl Hexapeptide-38
Термостабільність: не нагрівати вище 40°С
Розчинність: легко в воді

Гекапептід Adifyline (Адіфілайн) робить з зів'ялою шкірою чудеса: підтягує провисшу шкіру на грудях, щоках, сідницях за рахунок збільшення об`єму білої жирової тканині. Цей тоненький прошарок з віком тане, проте завдяки нарощуванню речовини PGC-1α можна повернути об`єм в стратегічно важливі зони жіночого тіла і створити гарний силует.

Жирова акумуляція зсередини і розгладження зовні — ось ефект від застосування Адіфілайна на восьмому тижні застосування. Важливо «садити» пептид на низькомолекулярну основу. Добре зарекомендував себе розчин низькомолекулярного гиалуронату натрію. Легка гелева сироватка швидко доносить пептидний агент в глибини епідермісу і дає старт відновленню білого жирового прошарку.

Філери для губ можна відкласти в сторону, якщо є Адіфілайн: приємна пухкість робить обличчя молодшим, підкреслює контур губ.

Пептид Adifyline застосовується для додання об`єму області сідниць і грудей, допомагає прибрати запалість щік і розгладить зморшки, що виникли в результаті природного убутку білого жирового прошарку шкіри.

Важливий момент — посилення мікроциркуляції крові та лімфи перед або відразу після нанесення на шкіру: душ, масаж сухою щіткою, зарядка прискорюють дію пептиду і сприяють підтримці підтягнутої фігури навіть після менопаузи.

Властивості:
- явний ліфтинг,
- допомагає відновити об`єм підшкірної клітковини,
- ущільнює шкіру і розгладжує зморшки, викликані гравітацією,
- прибирає запалість щік, візуально підтягує груди, омолоджує кисті,
- моделює силует і омолоджує шкіру,
- компонент сироваток для додання об`єму губ і щік.
Косметичне застосування: 2%, введення в емульсію при максимум 40°С
Виробник: Франція
Зберігання: щільно закрита тара, прохолодне темне місце

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04603
Новий
5 од.
chat Коментарі (11)