Аюрведична пудра берези бруньок
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Аюрведична пудра берези бруньок

Від випадіння волосся

відвар або маски на березових бруньках. Відбілювання шкіри, профілактика прищів. Підтягує мляву вікову шкіру

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Аюрведична пудра берези бруньок

INCI: Birch (Betula verrucosa) Gemmas Powder
Зовнішній вигляд: мікронізована пудра бруньок берези
Розчинність: диспергується у воді, при змішуванні утворює пасту
Активні речовини: флавоноїди, ефірні олії, фітонциди, вітамін PP, дубильні речовини, органічні кислоти (аскорбінова і саліцилова)

Цілюща маска для обличчя

Потужний біоактив - березова пудра - чудова в догляді за зрілою і в'янучою шкірою. У березі повно омолоджуючого каротину і вітаміну С. На відварах можна готувати ліфтинг-гелі, а ще відмінно себе зарекомендували маски. В якості основи беріть йогурт, він універсальний. Якщо твердо вирішили стати красунею, додайте квіткового пилку або меду. Штабеля шанувальників вам незабаром набриднуть, а ось ефект підтяжки залишається надовго.
Береза ​​дуже виручає, коли потрібно оздоровити шкірні покриви. Наприклад, замучили прищики. Додавання пудри берези в гель підсушить запалення і зробить пори-кратери набагато менше. День за днем ​​потужні бактерицидні таланти берези роблять шкіру чистіше. Якщо захопитися березовою пудрою і двічі в тиждень  будете робити маски (детокс по вівторках, харчування по суботах), шкіра може назавжди вилікуватися від комедонів і вугрів.
Пігментні плями (не дуже давні) сходять після косметики з березовою складовою. Справа в тому, що органічні кислоти вміють м'яко і ніжно прибирати непотрібний пігмент. Попутно шкіра робиться матовою і гладкою, освітлюються сліди постакне, особливо якщо підключити ефірні олії пальмарози і лимону.
Зміцнення волосся березовими масками і втирання закладуть основу для нового волосся, сильного і блискучого. Ефірні олії додадуть косметичній формулі силу і аромат.
Лімфодренажні обгортання прискорюють боротьбу з целюлітом, антиоксиданти і вітаміни стимулюють захисні функції шкіри. Глиняні ванночки для ніг з березою добре детоксикують, знімають набряки.
В баньку приємно взяти з собою баночку натурального бельді з пудрою берези і ефірною олією: така турбота про шкіру незамінна!
Властивості:
- Лімфодренажна,
- Потужна загоююча,
- Підтягує мляву шкіру,
- Розгладжуюча,
- Зміцнює волосся і нігті,
- В'яжуча.
Косметичне застосування: 10-20%
- Мило брускове, бельді, піномийні засоби,
- Антицелюлітні обгортання для тіла,
- Глибока чистка пор,
- Убтан, гомаж, трав'яний масаж,
- Різні маски для шкіри.
Виробник: Україна
Запобіжні заходи: тільки для зовнішнього застосування, на ліктьовому згині обов'язково проведіть дерматологічну пробу на індивідуальну переносимість компоненту
Зберігання: щільно закритим у сухому темному приміщенні, до 2 років

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03339
Новий
chat Коментарі (0)