Ланолін фармакопійний
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ланолін фармакопійний

Пом'якшує шкіру

будь-якого типу, корисний і потрібний. Мазевий ланолін рятує шорстку суху шкіру, живить зрілу і допомагає підлітковій з оптимізацією себовиделення. Загоює і оздоровлює.

  • 25 г

116,00 ₴ Без податку

116,00 ₴ без податку

local_shipping Безкоштовна доставка. Тільки для замовлень понад 1500 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Ланолін фармакопійний мазеподібний

INCI: Lanolin (Lanolinum)

Зовнішній вигляд: густа, в'язка маса темно-жовтого кольору, запах специфічний

Температура плавлення: 36-42° С в олійній фазі емульсії

Рецепти з ланоліном

Дитячий крем

Розкішно емульгується! (лат. lana шерсть, oleum олія) Ланолін - це тваринний віск, одержуваний при промиванні вовни овець. За властивостями ланолін близький до шкірного сала людини. Затребуваний як емолент, прекрасно вирівнює тон шкіри і відновлює здоровий водно-жировий баланс. 

Ланолін - один з трійки повністю природних емульгаторів (ще віск і лецитин). Відмінно вбирається в шкіру і має пом'якшувальну дію. Відрізняється від інших восків високим вмістом стеринів. Дитяча аптечна серія Бепантен базується якраз на ланоліні: його в складі мазі 25%, звідси розкішна консистенція і м'якість захищеної шкіри. Можливо, вам доведеться по душі суха форма ланоліну: вона зручніше, без специфічного запаху і ті ж таланти.

Найціннішою властивістю ланоліну є його здатність емульгувати до 180-200% (від власної маси) води, до 140% гліцерину і близько 40% етанолу (70% концентрації) з утворенням зворотних емульсій «вода в олії».

У складі лікувальних мазей, лініментів і пластирів ланолін використовується як основа. У косметології ланолін застосовується для зволоження шкіри, посилення кровообігу. Особливо затребуваний в догляді за сухою і в'янучою шкірою. Також рятує огрубілі ділянки тіла від надмірної сухості і травм.

Пляжна косметика на ланоліні і кризалідній олії врятує шкіру від зневоднення, а введення маслодиспергуючих оксиду цинку і діоксиду титану захистить від опіків, подарувавши рівну засмагу.

Потріскані губи відродяться після помад і бальзамів на ланоліні: він розгладжує, загоює і живить тонку шкіру губ. Іноді перед нанесенням яскравої помади візажисти рекомендують живити губи ланоліновим складом.

Нагадаємо також, що перед застосуванням ланоліну в косметиці бажано протестувати його дію на ліктьовому згині. Як і на бджолиний віск - рідко, але зустрічаються алергічні реакції. Тому пропонуємо альтернативи: рослинний і сухий ланолін.

Властивості:

- потужна зволожуюча і волоутримуюча,
- легкий УФ-фільтр,
- придушення процесу гіперпігментації шкіри,
- регулювання водно-жирового балансу шкіри,
- пом'якшувальну, потужне регенеруюча,
- антибактеріальна та заспокійлива.
Косметичне застосування: 1-15%, в мазях до 25%
- креми для зрілої шкіри - 1-10%;
- бальзам для пересохлої шкіри (стопи, губи, лікті) - 10-15%;
- косметика після прийому сонячних ванн - 5-10%;
- дитячі креми, помади для потрісканих губ - 5-15%;
- домашня аптечка: загоюючі пом'якшувальні мазі - до 25% (бепантен).
Зберігання: щільно закупореним, при температурі не вище 25 ° С

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04115
Новий
13 од.
Можливо вам також сподобається
chat Коментарі (17)