Водорозчинна олія олівки (Олівдерм)

Новий товар

Цукрові скраби

і дитячі вологі серветки, міцелярна вода та спреї. М'які і ніжні шампуні, самоемульгуючі піни для ванн.

Детальніше

Наразі товар відсутній

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


35,00 грн

  • 25 г

Додати до списку бажань


Водорозчинна олія оливки

INCI: Olive (Oliva Europaea) Oil PEG-7 Esters
Синонім: Олівдерм
Зовнішній вигляд: прозора жовтувата рідина з характерним запахом
рН 6,0-7,5 (5% водний розчин)
Розчинність: легко в воді

Піна для ванн

Водорозчинна олія олівки - похідна олівкової олії, що зберегла всі корисні властивості і зручність застосування. Цілком натуральний продукт без будь-яких включень. У косметичних експериментах здобуло собі славу відмінного пом'якшуючого агента і компонента кремів, гелів, тоніків водних і водно-спиртових, шампунів, сумішей, що очищають 

Як відомо широкому загалу, олія і вода не змішуються, тому потрібен емульгатор. З появою водорозчинних олій рецептури з основною водною фазою спростилися: зникла проблема солюбілізації.
Соемульгатор для емульсій зворотного типу, водорозчинна олива не знижує пініння очищувальних рецептур, але може впливати на в'язкість.

Прекрасний компонент для догляду за примхливою ​​шкірою, схильною до запалень і розширеним порам.
Тоніки, міцелярні води і гелі на Олівдермі подбають про шкіру.
Запалена або шкіра, що лущиться  полюбить косметику на основі оліви. Ніжний очищающий склад пом'якшує шкіру і видаляє забруднення. Шкіра перестає гостро реагувати на зовнішні чинники, її тон вирівнюється. Некомедонний компонент.

Олівдерм зберігає вологу, при цьому не блокує дихання і здорове функціонування шкіри. Має ранозагоювальну дію.

Властивості:
- Антиоксидантна, омолоджуюча,
- Стимулює ріст волосся і нігтів,
- Дренувальна,
- Протизапальна і поживна,
- Зволожуюча і пом'якшувальна шкіру.

Косметичне застосування: 1-10% в косметиці, до 20% в милі
- демакіяж і очищення обличчя - 2-5%,
- міцелярна вода - 1-2%,
- вологі серветки - 3-10%,
- молочко і крем - 4-7%,
- поліпшення піноутворення - 5-10%,
- мило - 10-20%.
Запобіжні заходи: в разі потрапляння в очі рясно промийте їх чистою водою.
Спосіб упаковки: прозорі пластикові флакони
Виробник: Італія

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Оцінка 
2019-07-02

Для Оксаны

ВРМ получают из натуральных традиционных масел. Под вакуумом происходит преобразование в водорастворимую форму. Они прозрачные, практически без цвета и запаха, с низкой кислотностью.

Водорастворимые масла стремительно полюбились кремоварам и производителям косметики, они сохраняют полезные свойства жирных масел.
Применение в косметике ВРМ обширно. Это полноценная замена традиционных натуральных масел.
Если вы делаете косметику для жирной кожи, можете смело купить водорастворимые масла для рецептов. Они не дают эффекта жирной пленки и не забивают поры.

Оцінка 
2019-07-01

ВРМ в несмываемой косметике

Прочла у вас рецкпт геля увлажняющего для рук https://zulfiya.ua/content/321-barkhatnye-ruchki, там добавляется водорастворимое масло, но не написано какое. Читала описание к ВРМ на вашем сайте, написано, что только авокадо в крем для пяток и оливы можно добавлять в несмываемую косметику, по остальным ВРМ на вашем сайте в описании только смываемая косметика. Хотелось бы узнать, почему авокадо и оливы ВРМ можно добавлять а несмываемую косметику, а другие нельзя. И вообще стоит ли добавлять ВРМ в несмываемую косметику?

Оцінка 
2019-01-02

для Варвары

Гидрофильное масло как таковое не получится, зато у вас выйдет чуть другое прекрасное очищающее средство для кожи. 5-10% будет достаточно. Многие, кстати, предпочитают водорастворимые масла или даже Эмультикс вместо полисорбатов-твинов: это дело вкуса. Но на коже работают отлично обе формулы!

Оцінка 
2019-01-01

Вопрос

Здравствуйте! В какой пропорции можно добавить в гидрофильное масло и стОит ли это делать? 10% или больше?

Оцінка 
2018-12-21

в мицеллярной воде

сделала для себя мицеллярную воду с Оливдермом, мутная получилась конечно, но эффект понравился
кожу смягчает, можно обходиться без крема, косметику удаляет

Оцінка 
2018-04-17

Как использовать?

Здравствуйте, Алина! Спрей-кондиционер с Оливдермом -- решение неидеальное, обычно водорастворимые масла принято использовать для смываемых средств.
Если хотите мегакондиционирующий уход для волос в спрее, воспользуйтесь цетримониум хлоридом или шелковым гуаром - эти компоненты исключительно хороши для спреев.

Оцінка 
2018-04-16

спрей для волос

можно ли добавлять в спрей-кондиционер для волос и в какой дозировке?

Оцінка 
2016-02-12

Ответ!

водорастворимое масло не заменит Полисорбат- 80, а улутшит свойства самого средства.У них разный химический состав.

Оцінка 
2016-02-09

Заменить Полисорбат?

Здравствуйте.
подскажите, им можно заменить полислрбат 80 в составе гидрофильного масла? Благодарю

Оцінка 
2016-01-30

Гидрофильное масло

Добрый день! Можно ли приготовить гидрофильное масло из водорастворимого масла оливы?

  • 0 з 1 вважають цей коментар корисним.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Водорозчинна олія олівки (Олівдерм)

Водорозчинна олія олівки (Олівдерм)

Цукрові скраби

і дитячі вологі серветки, міцелярна вода та спреї. М'які і ніжні шампуні, самоемульгуючі піни для ванн.