Водорозчинна олія олівки (Олівдерм)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Водорозчинна олія олівки (Олівдерм)

Цукрові скраби

і дитячі вологі серветки, міцелярна вода та спреї. М'які і ніжні шампуні, самоемульгуючі піни для ванн.

  • 25 г

35,00 ₴ Без податку

35,00 ₴ без податку

local_shipping Безкоштовна доставка. Тільки для замовлень понад 1000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Водорозчинна олія оливки

INCI: Olive (Oliva Europaea) Oil PEG-7 Esters
Синонім: Олівдерм
Зовнішній вигляд: в'язка рідина від бурштинового до світло-жовтого кольору з характерним запахом
рН 6,0-7,5 (5% водний розчин)
Розчинність: легко в воді

Піна для ванн

Водорозчинна олія олівки - похідна олівкової олії, що зберегла всі корисні властивості і зручність застосування. Цілком натуральний продукт без будь-яких включень. У косметичних експериментах здобуло собі славу відмінного пом'якшуючого агента і компонента кремів, гелів, тоніків водних і водно-спиртових, шампунів, сумішей, що очищають 

Як відомо широкому загалу, олія і вода не змішуються, тому потрібен емульгатор. З появою водорозчинних олій рецептури з основною водною фазою спростилися: зникла проблема солюбілізації.
Соемульгатор для емульсій зворотного типу, водорозчинна олива не знижує пініння очищувальних рецептур, але може впливати на в'язкість.

Прекрасний компонент для догляду за примхливою ​​шкірою, схильною до запалень і розширеним порам.
Тоніки, міцелярні води і гелі на Олівдермі подбають про шкіру.
Запалена або шкіра, що лущиться  полюбить косметику на основі оліви. Ніжний очищающий склад пом'якшує шкіру і видаляє забруднення. Шкіра перестає гостро реагувати на зовнішні чинники, її тон вирівнюється. Некомедонний компонент.

Олівдерм зберігає вологу, при цьому не блокує дихання і здорове функціонування шкіри. Має ранозагоювальну дію.

Властивості:
- Антиоксидантна, омолоджуюча,
- Стимулює ріст волосся і нігтів,
- Дренувальна,
- Протизапальна і поживна,
- Зволожуюча і пом'якшувальна шкіру.

Косметичне застосування: 1-10% в косметиці, до 20% в милі
- демакіяж і очищення обличчя - 2-5%,
- міцелярна вода - 1-2%,
- вологі серветки - 3-10%,
- молочко і крем - 4-7%,
- поліпшення піноутворення - 5-10%,
- мило - 10-20%.

* При температурі нижче 25°C можливо помутніння. При температурі зберігання нижче 18°C може утворитись пастоподібна маса. При нагріванні до 40°C властивості відновлюються. ВМР оливи витримує повторний нагрів. Можливе використання як в холодному, так і в гарячому процесах. 


Запобіжні заходи: в разі потрапляння в очі рясно промийте їх чистою водою.



РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Италия
03136
Новий
Можливо вам також сподобається
chat Коментарі (10)