Рафінований батер авокадо
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Рафінований батер авокадо

Глянцева помада

і чудові тактильні відчуття. Омолоджуючі маски. Ніжна текстура кремів і поліпшення властивостей мила. Догляд за ламкими нігтями і зміцнення волосся.

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Рафінований батер авокадо

INCI: Avocado (Persea Gratissima) Oil, Hydrogenated Sunflower Oil, Shea Butter, Vitamin E

Склад,%: олія авокадо 50, гідрованаолія соняшнику 40, олія ши 9, вітамін Е 1

Зовнішній вигляд: м'яка олійна маса кольору слонової кістки з легким ароматом

Температура плавлення: 40-45 ° С

Рецепти з батерами

Зволожуючий батер

У формулі батера грамотно збалансовано кілька видів олій, в результаті отримано м'який батер-мікс з легким ароматом, так ніжно тане на шкірі. Батер універсальний, він затребуваний в миловарінні і створенні натуральної косметики для поліпшення її зволожуючих, пом'якшуючих і тактильних властивостей. Дуже показаний власникам сухої шкіри, оскільки ефективно відновлює водно-жирову мантію шкіри. Ідеальний для помад і бальзамів, чудово доглядає за губами.

Масаж покращує кровообіг і тонус шкіри, тому спа-салони так люблять авокадо: ефект видно миттєво. Висока концентрація поліненасичених жирних кислот авокадо сприяє виробленню рідних ліпідів, що відновлює бар'єрні функції епідермісу, пом'якшуючи її.

Демакіяж на авокадо і камелії - ідеальне рішення для тонкої шкіри навколо очей. Ненасичені жирні кислоти беруть на себе щоденну турботу про шкіру повік, а якщо підсилите склад убіхононом, то отримаєте крем від зморшок. Корисно пам'ятати про рафіновану і водорозчинну форми олії авокадо: зручно і просто.

Роздратована або стресова шкіра заспокоїться після крему Бепантен з авокадо: батер і ланолін знімають роздратування при дерматитах, екземі, сонячних опіках. Вводите авокадо в поживні бальзами для стоп. Загоюючі мазі і бальзами швидко відновлять цілісність і однорідність шкіри при дрібних травмах, запаленнях.

У чистому вигляді або в суміші олій авокадо чудово живить шкіру: маски або теплі олійні обгортання підуть шкірі на користь. Зміцнює нігті, сприяє їх росту, знімає запалення нігтьового валика.

Пляжна косметика з авокадо розгладить шкіру і захистить від пересихання, післяпляжні збиті масла надійно зволожать шкіру. І не забувайте про УФ фільтрах.

Покращує структуру волосся, стимулює їх зростання, розгладжує кутикулу. Обов'язковий в догляді за пошкодженим волоссям: усуває їх ламкість і посічені кінчики, повертає природний блиск.

Властивості:

- Зволожуюча,
- Пом'якшуюча,
- Антиоксидантна,
- Знімає почервоніння,
- Потужно загоює,
- Зміцнює волосяний стрижень.

Косметичне застосування: 5-100%
- Гідрофільні засоби - 5-20%,
- Миловаріння - 3-30%,
- Емульсії, флюїди - 5-35%,
- Масаж - 20-100%,
- Дитяча косметика - 5-15%,
- Загоюючі мазі, збиті масла - 35-100%,
- Пляжна косметика - 5-25%,
- Маски для волосся - 10-20%.

Зберігання: щільно закупореним в прохолодному місці подалі від сонячних променів

Виробник: Франція

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04263
Новий
chat Коментарі (2)