Ксильянс емульгатор
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Ксильянс емульгатор

Пом'якшувальні креми

для примхливої шкіри. Ламелярна емульсія сама по собі робить шкіру зволоженою і рівною. Нелипкі і нежирні креми, ніжний демакіяж.

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Емульгатор «Ксильянс»

INCI: Xyliance,Cetearyl Wheat Straw Glycosides (and) Cetearyl Alcohol

Зовнішній вигляд: молочно-воскоподібні бежеві пластівці без запаху

Іонність: неіонний

Температура плавлення: 64,8 ° С

ЛГБ: 10,5

Атопічна шкіра

Рослинний емульгатор для прямих емульсій типу олія-у-воді, отриманий з похідних пшениці (її стебло і пальмова олія). Створює ламілярні емульсії, які вміють зволожувати шкіру навіть без потужної активної фази. Весь секрет такого виду емульсії в тому, що на шкірі вона залишається довго, зволожуючи і захищаючи її.

Для зневодненої і сухої шкіри креми на ксильянсі стануть справжнім подарунком. У роботі емульгатор невибагливий, якість емульсій висока, текстура ніжна і нелипка (навіть при 30% олійної фази), а сенсорні відчуття після нанесення кремів на шкіру стали легендою.

Якщо шкіра реактивна, зверніть увагу на ксильянс. Ламілярна емульсія на відміну від звичайної характеризується безперервними шарами (ліпіди і вода). Ось чому ці емульсії добре сприймаються примхливою ​​і сухою шкірою. Косметика на цьому емульгаторі підсилює водно-жирову мантію шкіри, натуральним чином «латає» пошкодження епідермісу, а також підтримує рівень його зволоженості. Одним словом, емульсії на ксильянсі роблять шкіру цілісної, тобто здоровою!

Управлятися з ксильянсом надзвичайно просто: емульгатор розтоплюють в олійній фазі при 65-70 ° С. Не забороняється нагрівати обидві фази (водну і олійну) в одній лабораторній ємності. До чого дійшов прогрес!

Для атопічної шкіри важливо ніжне очищення, тому випробуйте креми для душу і гідрофільні плитки: вони подарують шкірі спокійний стан і тривале відчуття зволоженості. Ксильянс, до слова, є рослинним аналогом емульсійного воску.

Волоссю потрібно зволоження та живлення, особливо це актуально для забарвленого і довгого волосся. Маски і бальзами на ксильянсі принесуть шевелюрі блиск і силу, а відтінкові комплекси продовжать жвавість кольору.

 Властивості:

- Створення рідкокристалічних стабільних емульсій,
- Зволожуюча,
- Поживна,
- Нелипкі і легкі склади,
- Простий в застосуванні.

 Косметичне застосування:

3-5%, до 20% в гідрофільних складах; топити в жирній фазі при 70 °С
- Догляд за сухою шкірою, дитяча косметика - 5%,
- Гідрофільні плитки - 6-20%,
- Догляд за волоссям (маски і бальзами) - 5-8%,
- Тональні гелі та флюїди - 3-5%,
- Демакіяж і очищення атопічної шкіри - 4-5%,
- Пляжна косметика і зволоження після солярію - 4-10%.

Технологія: емульгатор розтоплюється в жирній фазі при 65-70 ° С, причому можна нагрівати обидві фази в одному лабораторному стакані. Змішувати міксером до утворення гомогенної і гладкою дисперсії.
Зберігання: щільно закупореним в сухому темному місці при кімнатній температурі.
Виробник: Франція

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Италия
03601
Новий
chat Коментарі (14)