Сироватка для обличчя омолоджувальна
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Сироватка для обличчя омолоджувальна

Помітний ліфтинг-ефект і красивий свіжий колір обличчя забезпечать пептиди Argirelinе, Matrixyl 3000. Глибоке зволоження та омолодження.

  • 30 мл

200,00 ₴

200,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Сироватка для обличчя омолоджувальна

Об'єм: 30 мл

Тара: флакон вакуумний

Вік: 35+

Омолоджувальна сироватка для обличчя створить чудеса з вашою шкірою. Вітамінний комплекс AEF стимулює вироблення шкірою колагену, глибоко зволожує і запускає процес регенерації. Троянди гліколевий екстракт і алое дарують шкірі легкий відбілювальний і розгладжувальний ефект.

Олія абрикосових кісточок дуже поживна та багата на вітаміни, завдяки чому цілюще впливає на епідерміс, роблячи його гладким і здоровим. Мигдаль ідеально підходить проблемній шкірі: він містить вітаміни Е і F - нормалізатори функцій сальних залоз. Олія журавлини відома своїм жирнокислотним балансом: омега-3 і омега-6 тут порівну, що робить журавлинову олію бездоганною у догляді за шкірою.

Застосування: нанести масажними рухами на чисту, тонізовану шкіру, в тому числі й навколо очей. Використовувати вранці та ввечері. Рекомендується наносити сироватку на вологе обличчя тонким шаром (вистачить 1 натиску  дозатора)

Склад: вода, Matrixyl 3000, олія абрикосової кісточки, мигдалю, журавлини, пептид Argirelinе, емульгатор, троянди гліколевий екстракт, каприлово-каприкові тригліцериди, комплекс вітамінів АЕF, гіалуронат натрію, алое вера концентрат, алантоїн, консервант.

Термін зберігання: до 8 місяців, в темному прохолодному місці при температурі від + 5°С до + 25°С

Увага! Можлива індивідуальна чутливість до певних компонентів товару. Перед нанесенням проведіть тест на алергічну реакцію.

*Виробник залишає за собою право удосконалювати рецептуру продукту взаємозамінними компонентами, які несуть той самий косметичний ефект.

Текстура та колір засобу можуть відрізнятися від того, що ви бачите на екрані.

Zulfiya Cosmetics
05238
Новий
13 од.
Категорія
Для жінок
Вид
Сироватка
Галузь застосування
Лице
Шия й декольте
Тип шкіри
В'януча
Вікова
Жирна
Зневоднена
Комбінована
Нормальная
Суха
Чутлива
Шкіра, що лущиться
Шкіра навколо очей
Від зморшок навколо очей
Зволоження навколо очей
Призначення
Антивіковий
Відбілювальна
Від зморшок
Загоювальна
Зволожувальна
Зморшки
Ліфтинг
Омолоджувальна
Освітлювальна
Поживне
Розгладження
Стимулює синтез колагену
Серія
Антивікова
Країна реєстрації бренду
Україна
Країна-виробник товару
Україна
Клас косметики
Натуральна
Об'єм
30 мл
chat Коментарі (129)