Актив зволожуючий PatcH2O
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Актив зволожуючий PatcH2O

PatcН2O поступово звільняє молекули вологи

в шкірі, підлаштовуючись під її потреби, настільки інноваційний підхід до зволоження шкіри забезпечує косметиці нову якість: регулювання рівня гідратації

  • 10 г

56,00 ₴

56,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Актив зволожуючий PatcH2O

Склад: вода, гліцерин, трегалоза, сечовина, серин, пентіленгліколь, поліакрілат гліцеріла, альгин, капрілілгліколь, гіалуронат натрію, пуллулан, динатрію фосфат, калію фосфат

Зволоження шкіри і підтримання оптимального водного балансу — головне завдання косметики, отже, сучасний компонент PatcH2O пропонує просте і дієве рішення цієї задачі. Цей актив відрізняється пролонгованою зволожуючою дією, яку досягає за рахунок поступового звільнення молекул води в епідермі — «розумні» технології прийшли і в космецевтику.

Як зволожити шкіру і уникнути появи зморшок від сухості? Технологія вивільнення природних мікромолекул вологи PatcH2O — оптимальний вибір в будь-якому віці. Молекулярна сітка цього натурального біополімеру містить потужну концентрацію зволожуючої речовини з розкішним складом: гіалуронат натрію, серин, трегалоза, сечовина створюють оптимальний рівень гідратації шкіри.

PatcH2O як зволожувач діє поетапно — на поверхні шкіри унікальне поєднання гиалуроната натрію, альгінату і пуллулан утворює молекулярну сітку. Вона знижує епідермальну втрату вологи і протягом 48 годин гарантує шкірі комфорт — знадобиться всього одне нанесення гелю.

Ефект зволоження помітний одразу, а після закінчення тритижневого терміну можна відзначити явне поліпшення якості шкіри: вона стає не просто зволоженою, але м'якою, еластичною і гладкою.

Режим омолодження шкіри неможливий без постійного зволоження шкіри і підтримки водно-мінерального балансу: серуми на PatcH2O дарують шкірі все необхідне, компонент легко вводиться в водну фазу в дозуванні 1-3%.

Атопічна шкіра чудово реагує на догляд з PatcH2O: оптимізуючи водний баланс, простіше доглядати за шкірою.

 Властивості:

- «розумне» зволоження,
- проникнення в глибокі шари шкіри,
- розгладження зморшок, викликаних сухістю,
- натуральний склад,
- гіпоалергенний, підходить для всіх типів шкіри,
- анти-ейдж ефект.

 Косметичне застосування:

1-3%, водорозчинний
- гелі, тоніки, міцелярні води — 1%,
- емульсії і бальзами, піномийні засоби — 2%,
- сироватки, активні маски, експрес-зволоження — 3%.

Виробник: Німеччина

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

05037
Новий
3 од.
chat Коментарі (10)