Ефірна олія чорнобривців
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Ефірна олія чорнобривців

 Еластична шкіра

після крему на чорнобривцях. Ніжний квітковий аромат і унікальний мікроелементний склад олії зробив його легендою у справі омолодження шкіри.



local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Ефірна олія чорнобривців

INCI: Tagetes (Tagetes minuta) Essential Oil
Зовнішній вигляд: темно-жовта олія з густим квітково-терпким і пряним ароматом, який переходить у фруктові ноти
Активні речовини: ліналоол, терпени (оцімен, лімонен), терпинеол, кетони тагетон і тагетенон
Метод отримання: водно-парова дистиляція суцвіть
Властивості: пом'якшує шкіру, капілярозміцнююча, поліпшує мікроциркуляцію і тургор шкіри, дезинфікуюча; заспокоює душу і навіває спокій; потужний інсектицид

Маска від зморшок

Шкіра, що в'яне і олія чорнобривців нероздільні. Ефірна олія може створити диво - суха млява шкіра робиться свіжої, мережа зморшок, викликаних зневодненням епідерми, розгладжується. Курс альгінатних масок з одною-єдиною олією вже за тиждень принесе шкірі багато користі, випробуйте цей варіант.

Шкіра роздратована і вередує? Зробіть йогуртову маску з 4-5 краплями чорнобривців. Вже через півгодини шкіра стане свіжою і відпочилою, а запалення вщухнуть. Благотворний і загоюючий ефект олії дуже показаний проблемній жирній шкірі. Косметика з чорнобривцями має свіжий і приємний аромат, додавайте їх в шампуні і гелі для душу. У чистому вигляді ефірною олією можна припікати окремі прищики. Жовтуватий слід від олії легко знімається ваткою, змоченою в рослинній або сухій олії.

Бактерицидна і протигрибкова властивість робить олію чорнобривців ідеальною для догляду за стопами. Деотальк або тимоловий спрей-освіжувач захищає п'ятки. Огрубілу шкіру можна розм'якшити кремами на олії чорнобривців: воно чудово вгамовує натоптиші і позбавляє від мозолів.

Какао-масло і чорнобривців еліксир - кращий засіб для приведення сухої шкіри в норму. Очищення шкіри гідрофільною олією з чорнобривцями, а також масажна плитка зроблять шкіру м'якою і ніжною, додадуть тонкий свіжий аромат і захистять від пересихання. Ідеальний варіант - сухе масло з краплею Serasoft і чорнобривців для додаткового пом'якшення шкіри.

Допомагає при нездорових м'язах: розтягуванні або болях, добре знімає спазми і судоми. Чорнобривці дуже заспокоюють нервову систему, можуть навіть знизити артеріальний тиск. Не захоплюйтеся, якщо ви гіпотонік.

У парфумерії ця олія затребувана як квіткова нота. У побуті добре поєднується з цитрусовими (лимон, апельсин, танжерин), квітковими (герань, ромашка, іланг-іланг, лаванда), а також густими ароматами (ладан, коріандр, сандал і чайне дерево). Освіжувач повітря з краплею чорнобривців захистить житло від комарів і мошкари. Обов'язково беріть на дачу спрей з розмарином і чорнобривцями.

Застосування: косметичне (0,5-2%) або лікувальне (4%), для дітей і літніх знижуйте дозування в 2-5 разів.
Розчинення. Для концентрованої ефірної субстанції обов'язково потрібна речовина-емульгатор: сіль, мед, молоко, йогурт, цукор, базова олія, спирт або горілка, полісорбати. Залежно від кінцевого продукту підбирають емульгатор. Універсальними для косметики є полісорбат і спирт.
Дозування усереднене:
- Ванна повна - 8-10 крапель на речовину-емульгатор
- Аромаспрей для повітря - 5-7 крапель на 5 мл емульгатора
- Аромалампи - 2-3 краплі
- Сіль для ванн, мило - 20 крапель на 1 кг
- Компрес - 5 крапель на 500 мл води
- Масаж, аромасвічки, олійні сироватки - 1 мл на 50 мл бази
- Розтирання - 3-6 крапель на 5 мл базової олії
- Збагачення емульсій, деоталька - 4-5 крапель на 10 г засобу
- Посилення загоюючих мазей від синців - 5-9 крапель на 20-25 мл засобу
Запобіжні заходи: тільки для зовнішнього застосування, не перевищувати дозування; фототоксичне. Перед першим використанням провести ліктьову пробу. Не застосовувати під час вагітності та загострення екземи.
Упаковка: флакон темного скла з внутрішньою крапельницею і кришкою, що загвинчується.
Зберігання: в сухому темному місці при кімнатній температурі
Країна походження: Франція

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03482
Новий
chat Коментарі (7)