Віск лаванди
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Віск лаванди

Купероз на обличчі

відступає, якщо в догляді за шкірою присутня лаванда та її похідні. Себорегуляція, дезодорація, загоєння і розкішний аромат натуральної косметики

  • 10 г

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Віск лаванди

INCI: Lavender (Lavandula аngustifolia) Floral Wax

Зовнішній вигляд: воскоподібна маса зі стійким ароматом лаванди

Температура плавлення: 43-44 °С, не нагрівати вище за 75°С

Розчинність: жирні і ефірні олії, тригліцериди

Віск лаванди є побічним продуктом виробництва ефірної олії, однак цей компонент затребуваний в натуральній косметиці. Він містить масу корисних біологічно активних речовин, які сприятливо впливають на вугрувату, сухувату і куперозну шкіру. Наш віск має ніжний аромат лаванди, тому додаткова ароматизація косметики може і не знадобитися.

Крем від куперозу на лавандовому воску — дієвий засіб для догляду за шкірою в осінньо-зимовий період. Перепади температур і вологості повітря викликають появу судинної сіточки, проте лавандові флавоноїди зміцнюють стінки капілярів і «гасять» небажаний рум'янець.

Нічний крем від зморшок з воском лаванди проводить роботу з оптимізації водно-жирового балансу. Присутність біологічних активів квітки лаванди гарантує шкірі повноцінний нічний відпочинок. Не забувайте підкладати під нічний крем активну сироватку на глутатіоні або пептидах — комплексна дія для шкіри завжди сильніша.

Зона бікіні та її епіляція займає важливе місце в догляді за собою. Віск лаванди подбає про ніжну шкіру і запобіжить подразненню — 2-5% лавандового воску в загальній восковій суміші зроблять епіляцію набагато комфортнішою для шкіри. Сліди заспокійливої і загоюючої ефірної олії лаванди в депіляційній формулі гарантують відсутність червоних цяток або ж дискомфорту.

Мило з воском лаванди змилюється повільніше, а також доглядає за шкірою. І хоча наші мильні основи і так ідеально збалансовані, але брусок розкішного лавандового мила повинен бути в кожному домі. Ефірна олія і віск (по 5% кожного) зроблять очищення шкіри грунтовним і додадуть їй тонкий аромат.
Формули на бджолиному воску (масажні плитки, парфуми, бальзами та мазі) набувають загоючої властивості при додаванні лаванди.

 Властивості: 

- матуюча, 
- антикуперозна,
- вологоутримуюча та зволожуюча,
- пом'якшувальна, 
- антистатик, 
- потужно загоює шкіру, 
- дезодоруюча.

 Косметичне застосування: 0,5-5%

- емульсії для вугруватої шкіри, себорегулюючі креми — 1-2%,
- кондиціонери та маски для кінчиків волосся — 0,05-1,5%,
- крем для сухої шкіри — 0,5-2%,
- помада і блиск для губ — 3%,
- аромасвічки, парфуми воскові — 2-4%;
- мило, масажна плитка — 3-5%.

Виробник: Франція

Зберігання: щільно закупореним далеко від нагрівальних приладів

* При розплавленні віску рекомендуємо проціджувати його, щоб уникнути попадання натуральних домішок, які можуть залишитися в процесі виготовлення.

Статті:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

01853
Новий
chat Коментарі (18)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • chevron_right