Мильна основа Вівсяне молочко та ши «Crystal OS»
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Мильна основа Вівсяне молочко та ши Crystal OS

Порятунок для тих,

хто страждає від акне, розацеа, висипань на тілі. Вівсяне молочко, вітаміни і пом'якшувальний ши відразу заспокоють шкіру

  • 500 г
  • 1 кг

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Мильна основа Вівсяне молочко та ши «Crystal OS»

Виробник: Велика Британія

Зовнішній вигляд: тверда гладка маса білого кольору з темними вкрапленнями

рН 7,7-8,3 (при 55 °С)

Температура плавлення 55 °С

Мильна основа «Crystal OS» сформована на базі вівсяного молочка і олії ши, тому підійде дітям. Брусок вівсяного мила зробить шкіру чистою, забезпечить чудове піноутворення і перетворить процес очищення шкіри в б'юті-ритуал. Щільна піна, яку в достатку дає мильна основа «Crystal OS», очищає кожну пору нашого тіла.

Дитяче мило з основи на вівсяному молочку подбає про ніжну шкіру малюків. Мило добре ковзає, легко піниться і змивається зі шкіри. Тому як засіб для вмивання підійде тим, хто вміє очищати шкіру по-японськи — збитою піною.

Класичний склад, в якому багато гліцерину, доповнений вівсяним молочком і батером ши. Ці компоненти дарують шкірі відчуття свіжості і гладкості після миття. Мильна основа «Crystal OS» створена без парабенів і ПЕГ, може сміливо використовуватися і веганами.

Ключові компоненти: вода, гліцерин, вівсяне молочко, сорбіт, батер ши, вітаміни (A, E, D)

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04472
Новий
chat Коментарі (4)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right