ЗНЯТО З ПРОДАЖУ СО2-екстракт софори

Новий товар

Екстракт багатий рутином,

який лікує купероз і знімає почервоніння шкіри. Попутно чудо-рослина є багатою на комплекс антиоксидантів, що підсилюють захист клітин і миттєво загоюють травми шкіри

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


  • 5 г

Додати до списку бажань


Вага 5 г
Тип волосся Сухе волосся, Пошкоджене волосся, Нормальне волосся, Комбінований тип волосся, Лупа
Тип шкіри Куперозна, В'януча, Суха, Нормальная, Проблемна, Зневоднена, Чутлива , Комбінована
Призначення Від куперозу, Від роздратування, Синці (гематоми)

СО2-екстракт софори

INCI: Sophora (Sophora Japonica) CO2 Extract

Метод отримання: надкритична флюїдна екстракція діоксидом вуглецю природного походження; без слідів розчинника і важких металів

Походження: природна формула 100%, без домішок

Активні речовини: рутин, флавонові глікозиди, кемпферол-3-софорозід, алкалоїди, поліненасичені жирні кислоти

Антикуперозний крем

Потужний регенеруючий екстракт 
софори, що має попит в косметиці та в засобах для загоєння шкіри. Високий вміст рутина є візитною карткою екстракту, це дозволяє створювати на софорній базі широкий спектр косметики. Найвідомішою властивістю софори для жіночої вроди є антикуперозна.

Купероз обличчя не прикрашає, це факт, отже, сироватка на гіалуронаті натрію та екстракті софори потужно протистоїть крихкості капілярів. Регулярне застосування засобів на цьому активі гарантує більш рівний колір обличчя та оптимізацію себовиділення: обидва чинники роблять шкіру здоровішою.

Загоєння ран і дрібних пошкоджень шкіри йде куди інтенсивніше з лікувальною формулою на софорі: СО2-екстракт добре розчиняється в оліях або полісорбаті-80, що дуже зручно для мазей і ланолінових загоюючих кремів.

Після пляжна косметика і зволоження шкіри після солярію з СО2-екстрактом софори гарантує розгладження і комфортний стан епідермісу через нормалізацію водно-мінерального балансу.

Властивості:

- антикуперозна,
- регенеруюча,
- вітамінізуюча,
- регулює водний баланс шкіри,
- протисвербіжна,
- розгладжує мікрорельєф шкіри,
- надає пружності.

Косметичне застосування: 0,01-0,5%
- креми від куперозу — 0,01-0,05%
- розгладжувальний крем для тіла, піномийні засоби — 0,5%
- зволоження шкіри — 0,07-0,1%
- добавка-антиоксидант до готової косметики — 0,1%
- догляд за волоссям — 0,1-0,2%
- загоювальні мазі, гелі від синців і ударів — 0,2-0,5%.

Зберігання: в тарі темного скла при кімнатній температурі

Виробник: Україна

Статті на тему. Рецепти та поради:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Написати відгук

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ СО2-екстракт софори

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ СО2-екстракт софори

Екстракт багатий рутином,

який лікує купероз і знімає почервоніння шкіри. Попутно чудо-рослина є багатою на комплекс антиоксидантів, що підсилюють захист клітин і миттєво загоюють травми шкіри

Прагнемо до досконалості разом!

Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter

або цю кнопку повідомити про помилку