Соемульгатор Phospholipon 80H (для ліпосомних систем)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Соемульгатор Phospholipon 80H (для ліпосомних систем)

Емульгатор і со-емульгатор

на основі лецитину та фосфоліпідів — кращий спосіб відродити водно-жировий баланс шкіри. Ліпосомні емульсії на Phospholipon 80H омолоджують і підтягують, вони важливі в догляді за куперозною та атопічною шкірою

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Соемульгатор Phospholipon 80H (для ліпосомних систем)

INCI: Hydrogenated Phosphatidylcholine (78%)
Вид: гігроскопічний порошок кольору слонової кістки з тонким запахом

Соемульгатор Phospholipon 80H ідеальний для шкіри з точки зору дерматологів: виняткова натуральність цього емульгуючого компоненту дарує заспокоєння атопічній, куперозній, знезводненій шкірі. Склад Фосфоліпона-80Н (лецитин + фосфоліпіди) дозволяє створювати на його базі революційні ліпосомні системи, що легко і без залишку проникають в шкіру. Якщо ви коли-небудь користувалися лецитиновими кремами, ви оціните всю винятковість Phospholipon 80H.

За своєю природою Фосфоліпон-80Н є гідрованим лецитином з соєвих бобів, що подарувал компонентові підвищену стабільність для зручності створення емульсій і гелів. Саме цей лецитиновий (со)емульгатор цінується космецевтами як надійна основа для знаменитих ДМС-кремів. ДМС (дермально-мембранна структура, максимально споріднена роговому шару шкіри) не вимагає іншого емульгатора, крім лецитину, проте раніше такі натуральні беземульгаторні креми були не дуже стійкі. З появою Фосфоліпону-80H ситуація змінилася: 3% лецитинового компоненту є достатнім для стійкого емульгування, така формула подарує шкірі справжнє свято.

Крем від зморшок, молочко для атопічної шкіри, догляд за знезводненою та екзематозною шкірою став простішим: виважений відсоток Фосфоліпона-80Н творить чудеса і відновлює здоров'я дерми, забезпечуючи її жирними кислотами.

Натуральний емульгатор на фосфатідилхолині можна додавати для поліпшення властивостей кремів, для зниження ГЛБ емульсії, а також для створення ДМС-кремів. Це найкраща база для створення ліпосомних систем доставки активів в глибини шкіри.
Соемульгатор Phospholipon 80H вміє створити і утримати емульсії з будь-яким відсотком олійної фази (3-35%), при цьому, сенсорика готового продукту буде нежирною і ніжно-огортаючою в будь-якому випадку.

 Властивості:

- емульгатор і со-емульгатор (для ліпосомних систем доставки),
- максимально активна косметична формула,
- заспокійлива (куперозна, атопічна, пошкоджена шкіра),
- поліпшення сенсорики емульсій,
- ідеальний для кремів під очі,
- знижує загальний ГЛБ емульсій,
- 100% натуральність і спорідненість зі шкірою,
- створення і підтримання здорової водно-ліпідної мантії шкіри,
- зниження ТЕПВ,
- посилення ступеня зволоженості шкіри,
- цілодобова система доставки активів в глибокі шари шкіри.

 Технологія створення емульсії:

Phospholipon H80 залишити набухати в гарячій воді (80°С) на 20 хвилин (це важливо для лецитинових похідних). Готову водну фазу перемішати паличкою. У підігріту олійну фазу вливаємо фосфоліпонову водну і гомогенізуємо емульсію на високих обертах протягом 3-4 хвилин, на позначці в 52°С відбувається утворення емульсії, ГЛБ якої буде нижче, що корисніше шкірі.
Виробник не забороняє вводити Фосфоліпон до складу обох фаз емульсії (в гарячій олії емульгатор збивається в пластівці, потім розходиться), а також вливати олійну фазу в водну. Однак при такому методі емульгування крем матиме дещо вищий ГЛБ.

 Косметичне застосування:

0,5-10%
- зволоження і пом'якшення шкіри — 0,5-1%,
- косметика для атопічної, куперозної, екзематозної шкіри — 2%,
- моноемульгатор, живильний крем, помади — 3%,
- активний догляд за в'янучою і тонкою шкірою — 2-3%,
- соемульгатор з гелеутворювачем або воском — 5%,
- ліпосомні емульсії, ДМС-косметика — 5-10%.

Зберігання: щільно закрита тара при кімнатній температурі

Виробник: Німеччина

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

05087
Новий
chat Коментарі (3)