Ефірна олія кори кориці
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Ефірна олія кори кориці

Ефірна олія кори кориці

допоможе послабити прояви целюліту, тьмяної шкіри. Завдяки потужній розігріваючій властивості, зміцнює волосся і знімає м'язові болі

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Ефірна олія кори кориці

INCI: Cinnamon Bark (Cinnamomum zeylanicum) Essential Oil

Зовнішній вигляд: плинна олія з пряно-солодким бальзамічним запахом

Активні речовини: коричний альдегід, евгенол, β-каріофілен, ліналоол, β-пінен, р-цимен, 1,8-цинеол, лімонен, α-пінен, ментил-N-амінкетон

Метод отримання: парова дистиляція кори

Купити ефірну олію кориці кори означає забути про те, що ваша шкіра проблемна — потужна бактерицидна властивість губить пропіон-бактерії, які засмічують шкіру і пори. Посилення мікроциркуляції прискорює і обмін речовин в шкірі, надаючи їй ніжний рум'янець і матовість.

Від зморшок ефірна олія кориці допомагає, якщо вводити її в очищуючі засоби, наприклад, в гідрофільну олійку. Якщо запах олії кори кориці для вас дуже різкий, сміливо міксуйте його з солодким апельсином — така пара навіть краще для боротьби зі старінням шкіри.

Спазмолітична властивість ефірної олії кориці затребувана у спортсменів і масажистів, які знають, що швидкий і глибокий розігрів м'язів за допомогою кориці знімає біль та дискомфорт з натруджених м'язів. Популярними є також ванни з корицею, однак куперозній шкірі коричний розігрів протипоказаний.

Як зміцнити волосся за допомогою коричної ефірної олії? Скористайтеся масками — щотижневі процедури з розігріваючою корицею допоможуть «розбудити» сплячі фолікули і посилити живлення цибулин. Зміцнюючі маски з ефірною олією кориці — надійний засіб профілактики сезонного випадіння волосся.

Зубна паста або ополіскувач з краплею кориці корисні при кровоточивості ясен і схильності до карієсу: потужна бактерицидна і дезодоруюча властивість корисні в оральній гігієні.

Психо-емоційний вплив кори кориці — заспокійливий і надихаючий. Однак палити аромалампу з коричною олією довше 4 годин не можна, може наступити ейфорія.

Властивості ефірної олії кориці в косметицi: 

- знімає м'язовий біль,

- в'яжуча,

- антибактеріальна,

- зміцнює тонус шкіри,

- підсилює мікроциркуляцію,

- зміцнює волосся,

- антицелюлітна,

- антидепресант

Розчинення. Для ефірної речовини потрібен емульгатор (сіль, мед, молоко, йогурт, цукор, базова олія, спирт або горілка, полісорбати).

Дозування:

- ванна — 2-3 краплі на речовину-емульгатор (приймати ванну не довше 10 хвилин)

- освіжувач повітря — 5 крапель на 5 мл емульгатора

- аромадифузори — 2 краплі з розрахунку на кожні 20 кв. м

- брускове мило, бельді, гель для душу —  20-25 крапель на 1 кг

- масаж, розігріваючі розтирання — 2 краплі на 10 мл бази

- зубна паста, плампери для губ — 3 краплі на 50 г засобу

Увага: не використовувати при вагітності, гіпертонії; обов'язково розводити перед застосуванням, можна точково припекти прищик. Порозовіння шкіри після застосування засобів з ефірною олією кори кориці є нормальним і незабаром проходить, проте не перевищуйте дозування і проведіть попередні проби

Упаковка: флакон темного скла з внутрішньою крапельницею і кришкою-гвинтом

Зберігання: в сухому темному місці при кімнатній температурі

Виробник: Шрі-Ланка

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

05190
Новий
chat Коментарі (2)