close
Меню

Низькокалорійний десерт

Низькокалорійний десерт

 Сьогоднішній випуск присвячується прекрасній половині людства, а саме нам, дівчатам! Вже дуже скоро прекрасне свято весни й краси. Хочеться бути щасливою і чарівною. Крім того, ні для кого не секрет, що дівчата люблять побалувати себе солоденьким. Ось і я пропоную себе любити та балувати. А для тих, хто стежить за фігурою, запевняю, наш десерт буде безкалорійним.

   Довго я думала, чим би вас порадувати, поки не натрапила на відому рекламу, де всі вчинки замість тисячі слів ... Так-так, сьогодні ми будемо робити чудове мило-скраб "Рафаелло".

 

Для цього нам знадобиться:

- Біла мильна основа 100,0

- Кремоподібна мильна основа 100,0

- Стружка кокосу 100 г

- Цукор 100-150 г

- Олія кокосу нераф. 20,0

- Запашка "Рафаелло" 2,0-3,0

- Святковий настрій 

   

Приготування: зважуємо наші основи та ставимо їх топити разом, періодично помішуючи до однорідного стану. Зважуємо стружку кокоса і цукор, висипаємо їх у глибоку зручну для перемішування ємність. Зважуємо олію кокоса і додаємо до мильної основи. Вводимо аромат в мило. Виливаємо нашу мильно-олійну суміш в цукор з кокосовою стружкою і починаємо швидко і ретельно все перемішувати. Маса почне швидко густіти. Поки вона ще тепла і пластична, приступаємо до творчої частини нашого миловаріння. Руками відщипуємо шматочок маси та починаємо м'яти як пластилін. Потім скачуємо кульку та обвалюємо його в кокосовій стружці. Так само чинимо з рештою мила. Працювати треба досить швидко, поки мило ще пластичне. Перед застосуванням такого скрабу, його треба просто трохи розплющити в руках і потім наносити на шкіру.

   При бажанні таке мило-скраб можна упакувати красиво і піднести в якості подарунка всім своїм подружкам.

Космецевт Олена Лемещук

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close