close
Меню

Шия, декольте і омолоджуючий догляд за ними

Шия, декольте і омолоджуючий догляд за ними

Шия, декольте і коміркова зона жінки — дивовижна за своєю красою частина тіла, проте часто її забувають пестити та леліяти, як обличчя. Такий підхід в корені невірний: м'язи шиї (передні й задні) повинні бути в тонусі для того, щоб забезпечувати нормальний кровотік і лімфоток для м'язів обличчя та спини. Ви не замислювалися, чому у балерин таке скульптурне обличчя та ідеальне декольте? Весь секрет у підтримці м'язів шиї в підтягнутому стані.

Етапи догляду за шкірою шиї: ніжне і глибоке очищення, тонізація та щедре зволоження, а також регулярне живлення, підібране для вашого типу шкіри. Активний догляд — сироватки й маски, також є невід'ємною частиною б'юті-ритуалів з омолодження декольте та шиї.

Сироватка «Нічне відновлення», 10 мл

Олійна сироватка допоможе шкірі шиї виглядати свіжішою: пептидна дія важлива для відновлювальної роботи в глибинах епідермісу. Шкіра ущільнюється, вітамін А сприяє відновленню клітин, олія неролі розслабляє шкіру, а лимон злегка освітлює і тонізує.

- кератин олієрозчинний — 0,5 мл;

- тригліцериди — 3 мл;

- сквалан — 3 мл;

- олія броколі — 2 мл;

- олія насіння чорниці — 0,3 мл;

- пептид Voluform — 0,1 г;

- вітамін А — 0,2 мл;

- ефірна олія неролі — 1 крапля;

- ефірна олія лимона — 4 краплі.

На водяній бані підігріти термостабільні тригліцериди та сквалан, розтопити в них пептид. Ввести цінні олії, вітамін А, кератин і ефірні олії. Сироватка готова.

Читати далі ...

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close