close
Меню

Відновлювальна матриксна сироватка

Відновлювальна матриксна сироватка

Все навколо квітне, душа співає, хочеться легкості, молодості й тепла!

Кажуть, після 40 життя тільки починається. Так-так, якщо ви не знаєте як пробудити після зими свою шкіру, я вам сьогодні розповім, як швидко та ефективно привести її до тями за допомогою відновлюючої сироватки.

Головними діючими компонентами у нас будуть виступати відразу 2 пептида: Matryxil3000 і Matryxil Synthe6. Вони чудово доповнюють роботу один одного, виконуючи оновлення матриксу шкіри, тим самим стимулюючи вироблення колагену, еластину і гіалуронової кислоти. З цими пептидами ліфтинг і свіжий колір обличчя вам гарантовано! Крім пептидів для посилення ефекту ми використовуємо Cova B Trox, який розслаблює мімічні м'язи обличчя і діє як потужний антиоксидант. А для глибокого та екстреного зволоження шкіри можна застосувати комплексно високо- і низькомолекулярні гіалуронові кислоти. Також не забудемо про чудесні властивості екстрактів-борців зі старінням: примулою і хмелем.

Отже, давайте докладніше

- Гідролат вівса - 58,0

- Matryxil Synthe6 - 2,0

- Matryxil3000 - 6,0

- Гіалуронова кислота низькомолек. 1% р-н - 10,0

- Гіалуронова кислота високомолек. 1% р-н - 10,0

- Cova B Trox 1% р-н - 10,0

- СО2-екстракт хмелю 1,0

- СО2-екстракт примули 1,0

- Феноксиетанол 0,8

- Ксантан Люкс 0,5

- Ефірна олія троянди, герані та іланг-ілангу по 5 крап. На 100 мл

Приготування: все дуже швидко і просто! Відміряємо гідролат вівса і вводимо по черзі в нього активи та консервант. Зважуємо Ксантан Люкс і вводимо його в сироватку, при цьому перемішуємо міні міксером. Якщо ви любите сироватку густіше, додайте більше ксантану. Мені дуже подобаються флакони з піпетками, тому консистенцію я робила рідкувату. Після того як ксантан розчиниться, вводимо ефірні олії й ще раз все перемішуємо. Наша чудо-сироватка готова!

Наносити її варто на чисту шкіру обличчя під крем. Або ж додати 5-10% сироватки в улюблений нічний крем для профілактики старіння шкіри.

Здоров'я Вам, молодості й весни в душі!

Космецевт Олена Лемещук

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close