close
Меню

Шик і блиск волосся

Шик і блиск волосся

Незважаючи на сьогоднішню кепську і холодну погоду, ми знаємо, що весна візьме скоро все і всіх у свої теплі й ніжні обійми. І захочеться бути яскравою і щасливою. А що грає важливу роль для нашої краси? Волосся — блискуче, сильне, струмливе.

Якщо після зимових холодів сонечко вже не відбивається в блиску вашого волосся, я розповім вам як швидко та ефективно оживити їх і змусити сяяти за допомогою цитрусових, а саме за допомогою маски-кондиціонеру для волосся.

Сила цитрусів для волосся людям відома давно. Не залишимося і ми в стороні. Тому у вступній частині маски ми будемо використовувати гідролати грейпфрута і лимону. Ефект кондиціонеру нам подарують чудовий емульгатор БТМС і гуар катіонний. Олія апельсинової кісточки та реп'яхова повернуть силу ламкому і тьмяному волоссю. І не забудемо про зволоження: фукогель і екстракт кокосу відновлять втрачену вологу. Закріплювати ефект ми будемо за допомогою ефірних олій апельсину, грейпфрута і лимону.

А тепер по черзі:

ЖФ

ВФ

  • Гідролат грейпфрута, лимону 67,0
  • Гуар катіонний 0,5
  • Гліцерин 5,0

АФ

  • Феноксиетанол 0,8
  • Д-пантенол 3,0
  • Фукогель-1000 - 5,0
  • СО2-екстракт кокосу 1,0
  • Ефірні олії лимону, апельсину і грейпфрута по 5 крап. на 100 г маски

Приготування: У термостійкому посуді зважуємо емульгатори й олію. Ставимо на водяну баню плавитися. В іншому термостійкому посуді відміряємо гідролати, підігріваємо їх і розчиняємо гуар за допомогою міні міксеру до однорідного стану. Додаємо гліцерин і ще раз розмішуємо. З'єднуємо обидві фази й залишаємо остигати. Коли наша маска практично повністю охолола, вводимо активи, консервант і ефірні олії.

Важливо вводити цитрусові ефірні олії в маску, що вже остигла, тому, що вони мають властивість швидко випаровуватися.

Наносити маску варто на чисте вологе волосся, укутуючи його в поліетилен і рушник мінімум на годину. Застосовуйте таку маску 1-2 рази на тиждень і ваше волосся засяє з новою силою.

Космецевт Олена Лемещук

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close