close
Меню

Ідеальні брови: приклади зірок і поради візажистів

Ідеальні брови: приклади зірок і поради візажистів

Ідеальні брови можуть бути у вас з народження, просто ви про це не знали. Як правило, природа рідко помиляється і наділяє нас не тим кольором або формою брови, вся справа — в умінні розгледіти власну брову та укласти її у вірному напрямку. Не потрібно відразу ж хапатися за пінцет і вискубувати «зайві» волоски або ж мікроблейдити їх безжально. Поради візажистів щодо брів починаються з простого: сядьте перед великим дзеркалом, а денне світло нехай падає на ваше обличчя, волосся і плечі. Ніяких мікролюстерок з дамської сумочки — обличчя повинно бути видно цілком, разом iз зачiскою.

Красиві брови: фото зірок з їх приголомшливими бровами дуже надихає і змушує переглянути власний стиль. Зульфія сьогодні відкриє таємниці зіркових брів і розкриє п'ять правил "Ідеальної брови". Однак в пошуках власного стилю важливо пам'ятати, що найкращим порадником стане не Виноградова з другого під'їзду, а велике дзеркало і гарне денне освітлення. Головне — не поспішати й приміряти на себе кілька образів, пара-трійка фото (фас, профіль, три чверті) підкажуть вірний напрямок.

Поради візажистів для пошуку ідеальної брови

Візажисти побачили чимало брів, тому їх поради зводяться до того, що форма і колір брови у кожного індивідуальні, в цьому і є вся принадність. Не варто кардинально «ламати» свою брову, постарайтеся погратися з нею: укласти в різному напрямку, домалювати пару-трійку волосків, затонувати спірні місця тілесним коректором. За пінцет можна взятися в будь-який момент, та чи варто?

Форма брови — перший етап, на якому важливо визначити форму обличчя. Кругле личко (Міранда Керр, Селена Гомез) потребує брову зі зламом, це допомагає скорегувати образ, ця ідеальна брова з вираженим зламом неодмінно має широкий початок. Квадратне обличчя (Демі Мур, Кіра Найтлі) добре збалансують брови закругленої форми з піднятою аркою; обличчя сердечком (Тейлор Свіфт, Скарлетт Йоханссон) прикрашають підняті та плавно вигнуті брови. Овальні обличчя (Кім Кардашьян, Наталі Портман) можуть носити як прямі, так і брови з невеликим зламом: овал відкриває поле для експериментів. Варто додати, що прямі та густі брови, як у Кари Делевінь вже стали кічем, до моди відношення не маючим — явний перебір з густотою і кольором може бути добрим для подіуму, але у побуті це може бути просто смішно.

Колір брів повинен збігатися з кольором волосся на лінії росту шевелюри, візажисти запевняють, що це і є ідеальний баланс кольору. Змінюючи колір волосся, міняємо і колір тонуючого гелю для брів. І заклинаємо вас забути звичку замальовувати наглухо шкіру брови темним кольором за шаблоном — це моветон, що здешевлює ваш образ. Якщо на сімействі Кардашьянцiв такий сценічний макіяж виглядає нормально, то слов'янську дівчину з тонкими рисами обличчя така брова просто спотворює.

Корекція брів в домашніх умовах потребує деякого косметичного арсеналу, куди входить коректор, олівець, гель або віск для укладання брів, щипчики або ножиці. У найпростішому випадку безбарвний гель-фіксатор для брів допоможе надати потрібну форму та укласти брову. Прибравши пару-трійку волосків, що вибиваються із загального образу, можна домогтися плавної лінії, яку легко затонувати гелем, надавши бровам вологого відблиску.

Правила ідеальної брови:

Міжбрівна відстань на обличчі дорослого дорівнює 2 см в середньому.

Ширина брови від початку і до піку повинна бути приблизно однаковою.

Збалансована бров має плавний вигин — природність завжди цінується високо.

Волоски укладено охайно в одну сторону гелем-фіксатором.

Видалення норовливих одиничних волосків дозволено лише по нижньому краю брови.

Ваша Зульфія

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close