close
Меню

Старіння шкіри рук і як його сповільнити

Старіння шкіри рук і як його сповільнити

   Старіння шкіри рук відбувається непомітно — ви це вже помітили. Однак у жінок цей процес відбувається швидше, адже щоденний контакт в миючими засобами і водою не сприяє омолодженню епідермісу. До того ж, руки постійно знаходяться на виду, шкіра стає тонкою раніше — ознаки старіння на ній з'являються теж рано. Якщо не стежити за шкірою рук, вони можуть сильно зіпсувати зовнішній вигляд, ось чому доглянута жінка неодмінно дбає про руки. Отже, наша мета в будь-якому віці — добре зволожена і м'яка шкіра рук.

   Косметичні засоби, які після 35 років повинні бути присутніми в догляді за шкірою, включають в себе потужні зволожуючі формули (гіалуронові сироватки, пептиди, екстракти), емоленти (какао-масло, батери, ланолін), пілінг (ферментний або з АГК) і маски (парафінова, альгінатна, глиняна).

   Хоча б раз на тиждень, милі панянки, потрібно балувати шкіру рук домашнім спа-доглядом з 3 кроків. Нижче представляємо коротку інструкцію з профілактики старіння шкіри рук, до речі, ви поліпшите і стан нігтів, гарантуємо!

Домашній спа для шкіри рук

1. Пілінг ензимний

Зняти лак для нігтів, на очищену шкіру рук нанести чарівний засіб «Ферментний пілінг», надіти поліетиленові пакети для посилення ефекту і витримати 10-15 хвилин. Змити теплою водою.

2. Маска альгінатна

Підготовлену маску «Зволоження» нанести на пропілінговану шкіру рук на 20-25 хвилин. Після зняття альгінату нанести пептидну сироватку.

3. Поживний крем

   Емолент і розгладжуючий компонент ланолін є базою крему, який призводить руки в ідеальний стан навіть без двох попередніх кроків. Крем наносять на шкіру ніжними масажними рухами, не забуваючи про нігті та нігтьове ложе.

   Отже, старіння шкіри рук можна уповільнити — не забувайте пестити тонку шкіру рук і робити легеньку гімнастику для пальців і суглобів. Тоді руки будуть доглянутими й ніколи не видадуть ваш вік.

 

Ваша Зульфія

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close